20 Questions Tag


Ik ben voor het eerst getagd! Natuurlijk had ik al wat tags ingevuld maar dat was op eigen initiatief. Sanne van Healthy Mommy heeft deze 20 Questions Tag aan mij doorgegeven en uiteraard ben ik hem gaan invullen. Zo weet iedereen die hier langs komt weer een beetje meer over mij!Favoriete kleur?
Zeker weten roze, ik hou van roze! Toen bleek dat Nim een jongetje was werd zijn kamertje het eerste kamertje in huis zonder roze.

Favoriete nummer?
Lastige vraag vind ik dat. Dus ik beantwoord ‘m gewoon op mijn huidige gemoedstoestand(moe & hoofdpijn): De hele cd van Tim Akkerman (Anno), is heerlijk rustgevend en heeft erg fijne teksten en muziek.

Droomberoep?
Een eigen winkeltje met zelfgemaakte spulletjes, dat roep ik al heel wat jaartjes nu! Hopelijk gaat dat ooit nog eens gebeuren als we wat groter wonen en ik wat meer de ruimte heb voor alles.
Ook zou ik wel heel graag een kledinglijn willen beginnen met jongens kleertjes, ik heb zoveel in mijn hoofd van wat me leuk lijkt voor Nim, maar in de winkels hangt het niet of is het echt veel te duur!

Waar zie je, jezelf wonen als je op jezelf woont?
Ik woon al sinds mijn 18e samen met Kay, we hebben sinds 3 jaar ons eigen koophuis(je) die we nog steeds beetje bij beetje aan het opknappen zijn. Als dit allemaal af is willen we het te koop zetten en heel erg graag verhuizen naar een kindvriendelijke buurt. En uiteraard een stuk groter dan wat we nu hebben (zo’n 60m2 woonoppervlak en zelfde m2 aan tuin).

Wat doe je met je vrije tijd?
Nou, nu met baby is mijn eigen vrije tijd wel een beetje foetsie. Gelukkig zijn er nog de slaapmomenten overdag van Nim en dan grijp ik mijn kans om wat voor mezelf te doen. Meestal wat geknutsel, blogjes schrijven en foto’s maken ervoor, andere blogs lezen, wat lekkers bakken, of gewoon op de bank hangen en tv kijken.
De vrije tijd die we met ze drieΓ«n hebben besteden we vaak lekker buiten de deur uit: Stuk wandelen, naar de stad, ergens een taartje of een broodje eten, gewoon zomaar een stukje rijden met de auto… Of bank hangen met ze drietjes πŸ˜‰

Favoriete manier van reizen?
Ik ben reis ziek. Al van jongs af aan spugen en misselijk in elk soort vervoer (oke vliegtuig weet ik niet, nog nooit in een gezeten namelijk). Maar sinds Kay zijn rijbewijs heeft en we ons eigen autootje hebben is het wat minder geworden. Ik moet mee helpen opletten en dat leid gelukkig genoeg af. Ik kies dus maar voor de auto… Of de benenwagen, ook niet verkeerd voor niet al te lange afstanden en nog gezond ook!

Favoriete kledingwinkel?
Ik geloof dat ik die niet echt heb.. Ik shop overal en nergens een beetje eigenlijk. Winkels waar ik graag kom zijn de Pull & Bear, Zara, River Island en H&M. Online kijk ik vaak op Asos!

Wie zou je graag zien bij een concert?
Ik zou de band Muse wel heel graag een keer willen zien live!

Favoriete thee smaak?
Ik drink niet zo vaak thee, maar als ik een kopje thee zet word het altijd Zoethout.

Spaar je iets?
Knutsel spullen voornamelijk. En volgens Kay kleertjes voor Nim πŸ˜‰

Ik kan niet slapen zonder:
Eerst even bij Nim te hebben gekeken en hem nog een kusje op z’n koppie te geven.

Wat zou je doen met 1 miljoen?
Ons huidige huis op laten knappen zodat het verkocht kan worden, en dan dus verhuizen naar die kindvriendelijke buurt met een huis met genoeg ruimte om een atelier in te maken voor al mijn geknutsel, zodat ik uiteindelijk mijn eigen winkeltje kan beginnen en aan die kledinglijn zou kunnen werken ;). Oja, en een nieuwe auto kopen! Mocht ik dan overhouden komt dat lekker op een spaar rekening voor Nim.

Favoriete make-up merk?
Heb ik niet. Ik ben niet zo heel erg met make-up bezig, en ik koop dan ook bijna nooit hetzelfde als er iets op is. Het enige waar ik wel hetzelfde van haal is de BB Cream van Garnier.

Favoriete ‘treat-to-eat’?
Chocolade truffel taart van Dudok!

Wat is je favoriete seizoen?
De lente. Vorig jaar een heerlijke tijd gehad toen Nim net geboren was, we konden lekker wandelingetjes maken tot laat omdat het lang licht was met een aangename temperatuur. En alles ziet er dan weer stukken vrolijker uit buiten!

Slaap je met de deur open of dicht?
Op een klein kiertje.

Waarom ben je gestart met bloggen?
Om mijn mama verhalen kwijt te kunnen. Niet iedereen zit daarop te wachten en toch ratel ik er maar over door. Een blog leek me een goed idee om het kwijt te kunnen.

Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Nee, vind dat stiekem een beetje zonde van mijn geld. Vind het wel heel leuk om te lezen, gelukkig ligt er op mijn werk vaak wat leuke tijdschriften en ik krijg via de post zo’n gratis baby tijdschrift die ik ook graag lees. Mijn moeder heeft een abonnement op de VTwonen en de 101Woonideeen en die kun je ook via de tijdschriften app bekijken met speciale inlogcode, die kan ik dus ook gratis bekijken πŸ™‚

Wat was je aan het doen om 12 uur gisteravond?
Ik vul deze vragenlijst in op Zaterdag, voor mij was het gisteravond dus vrijdag avond. We kwamen gister middag thuis van een midweek Center Parcs de Limburgse Peel, Nim heeft niet echt een
lekkere week gehad en heeft veel moeilijk gedaan en wilde absoluut niet slapen overdag. Gelukkig viel hij ’s avonds in mijn armen tijdens zijn laatste flesje rond 19:00 in slaap. Wij vertrokken om 21:30 ook richting bed.. helemaal moe en afgepeigerd! Dus om 00:00 lag ik diep is slaap weer lekker in mijn eigen bedje.

Favoriete parfum?
Flowerbomb van Viktor&Rolf! Al sinds mijn 17e mijn favoriete geurtje! Ook vond ik ‘Baby’ van de LoveAngelMusicBaby lijn van Gwen Stefani heerlijk, helaas is die niet meer te koop.

Zo, dat was hem alweer! Hopelijk vond je het leuk om wat meer over mij te lezen. Ik vond het in ieder geval weer leuk om in te vullen. Nou wil ik best andere bloggers taggen alleen zijn de meeste blogs die ik lees al getagd. Dus mocht je deze tag gelezen hebben en ook graag in willen vullen… Vooral doen! Laat het dan even weten, dan wil ik jou ingevulde tag ook graag lezen.

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *