Beddengoed Natti&co van Childwood

Het Belgische Childwood is een van de baby en kids merkjes die ik altijd in de gaten houd. Mooie en slimme designs, fijne kleuren, basic maar toch apart. Passend bij ieders smaak en stijl, althans dat vind ik! De Evolu High Chair, die we al bezitten sinds Nim een half jaar is, bevalt ons dan ook nog steeds heel erg goed.
Op Nim zijn bedje ligt sinds kort dan ook een erg fijn donsovertrekje van zachte jersey stof van dit merkje. Dol is hij erop om ’s avonds zijn kussen recht te leggen in bed, en tot aan zijn neus onder de dekens te kruipen. Samen maakten we foto’s in zijn kamertje (die er inmiddels een stuk anders uitziet, maar daar later meer over!) en hadden dikke pret op bed vlak voor het tijd was voor zijn middag dutje.

CH6 CH9 CH7Het junior donsovertrekje heeft twee verschillende kanten. Aan de ene kant een mooie lichtgrijs gemeleerde effen kant, en de andere kant is wit met een marine blauwe streep erover. Zo is ook de kussensloop. Enorm handig vind ik, want zo tover je in een paar seconden tijd een heel andere look op het bedje tevoorschijn! Wij laten Nim geregeld kiezen hoe hij het graag wil, gegarandeerd pret voor het slapen gaan.
CH5Hoppa! Omgedraaid! Meteen een hele andere look, en de aandacht van Nim was meteen gewekt 😉
CH4 CH2Een leuk detail: Een opdruk van twee wolkjes, het zijn de details die het afmaken vind ik altijd. Erg leuk!
Het stofje is trouwens hoogwaardige jersey katoen, wat ik toch wel het meest fijne vind voor kindjes. Het is zacht, soepel en blijft goed om een dekbedje heen zitten. En even better: Het komt niet gekreukt uit de wasmachine ;).

Ben je benieuwd naar wat Childwood nou nog meer te bieden heeft? En waar je al dat moois dan al niet kunt shoppen? Bezoek dan zeker even hun website en bekijk de collecties (echt een aanrader, van meubels tot aan knuffels en speelgoed… ze hebben zoveel hips en moois!) op je gemak. Ik ontving de nieuwe catalogus van 2016, een heel fijn boekje om door te bladeren met genoeg inspiratie en ideeen voor baby en kinderkamers. CH1Met de vingers in de oren (‘Nim ga je slapen?’, ‘NEE!’) relaxed op bed, want hij vond het toch nog net iets te vroeg om de oogjes al te gaan sluiten. Maar relaxen in zijn kamertje op bed is nooit een probleem.

Ken je Childwood en hun enorm grote collectie aan baby en kids artikelen al?

 

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.
icon_S

9
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *