Challenge Buy Less, Buy Better: Januari

Weet je nog, dat ik begin dit jaar een challenge ben aan gegaan samen met Judith van Saved With Style? We hadden ons voorgenomen niks meer aan woon accessoires te kopen bij de goedkopere winkels om zo geld te besparen. In plaats van geld uit geven aan kleine goedkope ‘troepjes’ is het nu investeren in mooie items die misschien al wel lang op een wensenlijstje staan, maar telkens niet in huis belanden door alle andere aankoopjes. Met een bedrag van maximaal 50,- in de maand kunnen we onze slag slaan. Iedere laatste zaterdag van de maand laat ik mijn aankoop van de maand zien, en laat dat nou vandaag zijn. Kijken jullie mee?

Ik vond het trouwens helemaal niet moeilijk deze maand. Eigenlijk gaf het best rust, ik wist welk item ik wilde hebben van mijn maand bedrag en plande een dag in wanneer het gekocht zou worden. Het snuffelen in winkels was totaal overbodig dus daar hield ik me dan ook niet mee bezig. Moest ik in de Hema zijn voor iets? Dan ging ik op mijn doel af, rekende af en gunde de rest van de winkel geen blik waardig. Ja, Januari ging mij best goed af. Nu de andere 11 maanden nog!
5En dit is ‘m geworden voor mij deze maand. De Rotary Tray van Vitra in de kleur zacht rose. Op slag verliefd toen ik ‘m voorbij zag komen op Instagram en wist het meteen, dit word nummer 1! Ik kocht ‘m bij Loods 5 en rekende ‘m dankzij de gekregen cadeaupas van Judith af voor 40,95. Voorheen zou ik dat niet snel neergelegd hebben voor zoiets, maar omdat ik m’n geld soort van gespaard heb voelde het nu juist wel goed.

4Door een flink gebrek aan tijd en timing is het stylen zoals ik het wilde niet helemaal gelukt (het bloempotje moest nog wit gemaakt worden en in de vaas had een mooi bloeiende bloem tak moeten staan. Maar he, het ziet er zo toch best leuk uit al zeg ik het zelf. Ik wilde het zowel als etagere gebruiken maar ook als decoratie middel, en dat is me gelukt. Met een overload aan chocola, een lief kaartje, koffie in mijn favoriete beker en uiteraard de kleine blote geluk brengertjes is het een fijn plaatje zo! Ja, dit is een te gekke aankoop waar ik veel mee kan en heel divers kan gebruiken. Aankoop 1 is ‘in the pocket’.

7‘De Rotary Tray is een eigentijdse vertolking van Jasper Morrisons klassieke etagere. Met zijn eenvoudige vorm en subtiele kleuren past de Rotary Tray in elke interieur stijl en leent het zich voor allerlei toepassingen. In de keuken of op de eettafel, in de badkamer of de gang op kantoor of in de kinderkamer: Met de Rotary Tray ruim je elke plek op met een decoratieve toets.’

De Rotary tray is gemaakt van ASA-kunststof, met textuur. Het bovenste niveau draait. Hij is in 5 kleuren verkrijgbaar en kost 45,95.
bron

Wat vind jij van mijn eerste challenge aankoop? Doe je ook mee met de Buy Less, Buy Better Challenge? En vergeet zeker niet even een kijkje te nemen bij Judith haar aankoop!

8
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

15 Reacties

 1. AvatarEmma

  Zo leuk, en dat niet alleen. Vind het hoekje superleuk om te zien. Zou ik mogen vragen waar je dat rekje hebt gekocht met de kaarten erin. Ben al een tijd naar zoiets op zoek

  1. AvatarPauline Auteur

   Hi Emma!
   Dankjewel! Natuurlijk mag dat, ik kocht ‘m alleen al wel een paar jaar geleden. Hij is van Madam Stoltz. Als je op google zoekt komt je vast wel ergens uit waar hij te koop is 🙂 Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *