Challenge Buy Less, Buy Better: Juni

Afgelopen maand kocht ik een item wat ik al heel lang op mijn verlanglijstje had staan, maar het was telkens niet het juiste moment om hem aan te schaffen. Het betreft een item voor op mijn bureautje wat voorheen bomvol overbodige spullen stond. Plek was er dus niet voor, maar ik had een opruim middag gepland en de drijfveer om echt op te ruimen was groot met in gedachte dat mijn nieuwe aanwinst er dan ook mooi bij kon staan. Over welk item ik het heb? De Bear Organizer van Kikkerland!

4

2Is ‘ie niet onwijs leuk? Voor mij echt een item wat ik nog miste. Een leuk ding waar ik belangrijke brieven, leuke flyers en te versturen post in kan zetten zodat ik het niet vergeet. Zoals ik al zei stond mijn mini bureautje vol met onnodige dingen (je weet wel, wasgoed, spullen die geen plekje hebben, dingen die ik nog op moet bergen…) en gebruikte ik ‘m dus ook niet. Onwijs onhandig natuurlijk want zo’n eigen plekje is wel super fijn! In mijn update laatst over onze verhuisplannen kon je al lezen dat we langzaam ons huis klaar maken voor verkoop, ook opruimen hoort daarbij en ik ben blij dat ik in onze slaapkamer begonnen ben (daar waar het hoekje met bureau dus staat). Nu kan ik me hier lekker terugtrekken om te bloggen, moois te maken of lekker te knutselen. En met al dat moois op mijn bureau komt dat helemaal goed ;).

12

11Ik heb lekker zitten schuiven en veranderen tijdens het maken van de foto’s, want ik ben niet zo snel tevreden haha. Dus je ziet verschillende opstellingen voorbij komen. Wat ik tijdens het heen en weer schuiven wel nog miste was een fijn groen plantje, die kocht ik er dus nog bij. In het leuke blik van Ferm Living past het er mooi bij en staat de boel meteen een stuk gezelliger! Wat groens en levendigs doet het altijd goed!

3

9Ik bestelde de bear organizer van Kikkerland bij VillaMadelief.nl, ik had er nog 2 flesjes koffiesiroop bij gekocht en miste nog een klein bedrag om in aanmerking te komen voor gratis verzending. Ja, daar ben ik echt een sucker voor haha. Ik bestelde dus deze toffe papieren zak erbij. Het is de “Le sac en paper” van Be-Poles. Je kent ‘m vast wel, hij staat vaak in de woonbladen, op blogs en Instagram komt ‘ie ook regelmatig voorbij. Perfect voor al mijn geliefde rolletjes inpakpapier, die zijn nu ook veilig opgeborgen. Aan de ene kant staat de tekst in het engels en aan de andere kant in het frans. De zak is super dik en stevig, prima dus voor het doeleinde waar ik ‘m voor gebruik.

De papieren zak kostte 9,50 en de bear organizer was 22,95. Je vind ze dus beide bij VillaMadelief.nl!

7

6En met deze aankopen sluit ik de Challenge Buy Less, Buy Better dan ook af. De bedoeling was om het een jaar lang vol te houden, en dat gaat hem voor mij dus niet worden. De grootste reden is eigenlijk dat omdat we graag ons huisje verkopen willen, ik het ‘zonde’ vind om items te kopen die hier totaal niet tot zijn recht komen. Hoe tof is het om straks voor een nieuw huis weer lekker te kunnen shoppen en spulletjes te kopen die helemaal tot zijn recht komen op de plek waar ik ze bedacht had? Buiten dat kost het opknappen van ons huisje ook best wat geld, het zijn allemaal kleine dingen die in totaal toch best aardig aantikken!
Om deze redenen heb ik dus mijn beslissing gemaakt om het nu, na een half jaar voor gezien te houden met de challenge. Ik heb er zeker van geleerd, ik loop de Action/Xenos/Kruidvat/Leen Bakker etc nog amper in en als ik het al doe is het met een gericht doel voor iets wat echt nodig was. Ik denk wel drie keer na voordat ik een goedkoop prulletje mee naar huis neem, dus een deel van het doel van de Challenge is dus dik vet geslaagd. En nu volhouden! Maar dat gaat me wel lukken, daarvan ben ik overtuigd.

5Wat dan nu? Nou de artikelen lazen jullie erg graag, dus dat was voor mij een reden om wat anders te bedenken. Ik kwam er op uit dat ik gewoon een soort maandelijkse update ga geven over de dingen die ik toch misschien gekocht heb die maand, of een mega verandering in huis die we gedaan hebben, of wat dacht je van een fotoreeks van iets wat we opgeknapt hebben wat nog op de mega lange to do list stond? Wellicht zijn gekregen cadeautjes ook een kanshebber om te laten zien. Afijn, hoe dan ook ga ik verder maar dan op een net iets andere manier. Ik hoop dat jullie mijn besluit kunnen waarderen en toch steeds aan het eind van de maand graag mijn ‘update’ artikel met veel plezier komen bekijken!

Hier kun je lezen wat de challenge inhoud. Bekijk ook de aankopen van Januari, Februari, Maart, April en Mei. Judith haar aankoop kon je al zien op haar blog, zij gaat wel verder met haar challenge.
Volg PSnim nu ook op Bloglovin’ & Instagram en Facebook om niks meer te missen!

11
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *