Challenge Buy Less, Buy Better: Mei

Oke, laat ik maar direct met de deur in huis vallen. I failed! Big time! Ik kocht deze maand wat prul, bloempotjes, planten, opbergkisten, toilet accessoires, noem maar op. En als je dan eenmaal weer bezig ben blijf je gaan he?! We zijn druk bezig met wat dingen opknappen in huis en in de tuin, dus vandaar een aantal aankopen… Eigenlijk telt het niet helemaal mee, gezien de meeste aankopen redelijk ‘nodig’ waren. Maar toch besloot ik om deze maand geen challenge aankoop meer te doen. Lees verder als je wil weten waarom!

10We zijn dus druk bezig met opruimen, opknappen en verkoopbaar maken van ons mini huis. Afgelopen maand stond de tuin op het lijstje en dus deden we wat aankopen om het er wat aantrekkelijker uit te laten zien. Twee mooie grote bloempotten met perkgoed er in werden aangeschaft dus. Voor de toilet en badkamer hebben we ook het een en ander nieuw aangeschaft aan accessoires en benodigdheden, deze ruimtes staan ook op het lijstje om opgeknapt te worden…

3Ik miste nog leuke waxinelichtjes houders, en tijdens de inkopen voor Nim zijn verjaardag bij de Xenos belandde deze twee in mijn mandje! Oeps! Maar ze zijn wel enorm leuk en staan inmiddels bijna een maand al op verschillende plekjes in de woonkamer. Ze waren geloof ik 2,49 per stuk.

1

4En om de boel toch wat anders weer er uit te laten zien printte ik wat gratis printable posters uit van de leuke blog van Lonneke: BringingHappiness.nl. Kost dus niets maar het staat er wel weer fris, leuk en nieuw bij! Zeker een tip voor als je verandering wilt maar even geen geld hebt voor nieuwe spullen. Met wat afknipte eerste bloeiers uit onze eigen tuin erbij best een gezellig beeld zo, toch?!

8

5

9Verder won ik afgelopen maand een heel gaaf pakketje van DesignLetters. Namelijk een letter blokken set, een kleurboek, kleurpotloden en een peuter dekbedovertrekje. Uiteraard is het voor Nim, maar de potloden en tekenblok houd ik voorlopig nog even netjes dus staat het fijn te shinen op de houten planken in de woonkamer.

7

2Naast het winnen kreeg ik ook nog een boel cadeaus, voor Moederdag maar ook gewoon zomaar en maakte mijn vader een hele gave grote houten letter voor me. Wederom voor Nim zijn kamertje maar ik schuif nog al veel met al het moois wat ik ondertussen al verzameld heb dus hij staat af en toe ook op het kastje in de woonkamer ;). Heeft nog wel een likje verf nodig… maarja, ik heb een beetje gebrek aan tijd te laatste tijd. Of ik lig dus met enorm erge hoofdpijn languit onder een dekentje!

Goed, al met al heb ik in de maand Mei alsnog een hoop moois verzameld vind ik. Dit keer dus geen specifiek item gekocht, want ja… het geld is ook een keer op en soms hebben andere dingen prioriteit! Wel ga ik mijn best doen om voor volgende maand eens niet iets te kopen wat op of naast het witte locker kastje in de woonkamer beland! Zien jullie ook eens een ander hoekje van mijn huis haha.

Hopelijk was het alsnog een leuk artikel om te lezen en zien voor jullie!

Hier kun je lezen wat de challenge inhoud. Bekijk ook de aankopen van Januari, Februari, Maart & April. Bij Judith staat ook weer een artikel klaar met haar aankoop voor de challenge!
Volg PSnim nu ook op Bloglovin’ & Instagram om niks meer te missen!

10
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *