Come and See: Roomblush

Roomblush, klinkt dat niet meteen al enorm leuk en lief? Nou, ik kan je vertellen… Dat is het ook! Ik werd blij van alle fijne kleuren en prints, het feit dat alles met elkaar te combineren is maar ook makkelijk te combineren met mijn huidige smaak en interieurstijl. Het is net even anders dan anders, en juist daar houd ik heel erg van. Op de momenten dat ik wat tijd voor mijzelf heb vind ik het heerlijk om op bed of op de bank te ploffen. Omgeven met mooie producten, wat lekkers en vooral comfort. Precies zo dat het allemaal net wat luxer er uit ziet zodat het als echte ‘me time’ verwennerij voelt. Benieuwd naar wat ik nou precies bedoel? En waarom de producten van Roomblush hierbij passen? Kijk mee!

Me time, iets wat ik iedere maand terug laat komen middels een artikel. Echter gaan die ‘me time’ dagen de laatste 2 maanden niet zoals gepland en moet ik dus de paar vrije uurtjes op een vrije dag goed benutten voor mezelf. De ene keer is dat gewoon op de bank met de IPad, de andere keer lekker meedutten met Nim, maar het komt regelmatig voor dat ik het net wat leuker maak voor mezelf. Een lekker drankje, een verrukkelijk taartje en gezelligheid door middel van een bloemetje. Natuurlijk zo gestyled dat je er bijna niet van durft weg te pakken.

3Roomblush past perfect bij dit soort momenten. Van heerlijk zachte plaids, tot lampen en behang. Je kunt je interieur wel vullen met dit label. Maar de producten zijn los van elkaar ook fijn te combineren met je huidige interieur, er zit vast wel een kleur en stijl bij waar jij gek op bent. Eline, ontwerpster en interieurstyliste maar ook eigenaresse van Roomblush, begon ooit met behangpapier. Dit is nu volledig uitgegroeid tot een volwaardig home label. ‘Schoonheid vanuit een eenvoudige vormgeving met unieke designs’, dat is Roomblush. Durf, zoek uit en geniet! Ja, dit past me wel!

2

5Rust, dat had ik nodig. Rust, een fijn kussen en een super zacht dekentje. Wat lekkers erbij, maskertje op en relaxen maar. Het ‘Pyramids Grey’ plaid en kussen ‘Small Bows dark-light grey’ gaan prima samen. Met dezelfde toffe driehoek print en licht grijs kleurtje passen ze echt bij alles in huis. Ik heb heel wat roze accenten in de slaapkamer, en ik vond het een super match met elkaar.

4

1Het dienblad ‘Small bows grey’ is echt een topper. Mega stevig, kan in de vaatwasser en het perfecte formaat met een diameter van 36 centimeter. Groot genoeg voor jou alleen, er kan een bordje met wat lekkers op en een drankje ernaast. Zei ik niet dat de producten van Roomblush goed passen bij het ‘me time’ gevoel.

6

7Normaal hang ik plaids over de bankleuning heen, maar zo’n mooi plaid verdiend een eigen mandje. Met de driehoekige vormen past het spotgoedkope mandje van de Action perfect bij het plaid en kussen van Roomblush. Creeeren en combineren, met alles wat de interieurwereld beweegt. Ook dat is Roomblush.

8

9Nu het zomer is vind ik het ook heerlijk om in een van onze grote tuinstoelen te duiken tussen de bloemen in de tuin. Natuurlijk kun je het jezelf buiten net zo comfortabel maken als binnen! Ik nam dat fijne super zachte plaid dus lekker mee naar buiten om over de houten stoel heen te gooien om zo iets zachter te zitten. Wederom een kussentje erbij om zo volledig weg te zakken in de tuinstoel. Onze lieve poes is net als ik dol op zachte plaids, kussentjes en fijne chill plekjes. Dus ik had mij nog niet omgedraaid en mevrouw lag al heerlijk in de stoel. Ach, met z’n tweetjes geniet je nog meer toch?!

10Krukje erbij, dienblad er op en lekkers in de aanslag. Ja, een moment voor mezelf staat gelijk aan wat lekkers te eten. Mag dat duidelijk zijn mocht het je nog niet zijn opgevallen. Een peutertje in huis zorgt ervoor dat jou lekkere snack, broodje of drankje al op is voordat je zit. Nouja, wel met mijn kleine mannetje dan.

11En heb je wat te vieren? Stal ook dan je mooiste spulletjes uit. Complimentjes krijgen over je mooi gestylde huis is natuurlijk fantastisch. En zo kun je meer mensen enthousiast maken over dat gave merkje wat jij hebt ontdekt 😉

Deel je ervaring met anderen. Want Roomblush is een community voor al wie een mooi interieur een warm hart toedraagt’. Je vind Roomblush ook op Instagram, Facebook en Pinterest voor je dagelijkse portie inspiratie.

En, wat vind jij van de producten van Roomblush? Kende je het label al?

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

icon_S

6
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

6 Reacties

  1. AvatarChannah

    Hele mooie foto’s, en idd vette items! Ik ben gek op maskertjes van Dr. van der Hoog, heerlijk! Moet ik echt vaker doen bedenk ik me nu, maar ja, als moeder schiet dat er weleens bij in hè!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *