D.I.Y: Beplak je Sudocrem potje

Oh, ik kan er toch zo slecht tegen als spullen die je echt nodig hebt niet matchen bij de inrichting van een kamer. Dan trekt je oog er nog meer naar! Nou had ik dat dus met die verdomde potjes Sudocrem. Grijs met rood en wit? Nim zijn kamer is grijs, wit, mint met hout tinten. Past zo’n potje dus echt niet bij! En om het nou steeds in een laatje te stoppen terwijl je het heel veel nodig hebt is ook zo irritant. Dus ik trok een keer het etiket er af en had een gewoon effen grijs potje. Stukken beter al. Tot ik me plots bedacht dat ik er masking/washi tape omheen kon plakken zodat het er wel leuk bij past! Vandaag laat ik jullie zien hoe leuk dat er uit ziet en hoe super makkelijk het is.

Wat heb je nodig?
– Potje sudocrem.
– Leuke tape.
– Schaar.

Hoe ga je te werk?
– Trek het etiket van het potje af, als je het voorzichtig doet trek je het er in 1 keer af.
– Plak je uitgekozen tape op de gewenste manier op je potje. Je kan net als mij gewoon helemaal rond om gaan maar ook verticaal staat het erg leuk! Knip de uiteindes netjes af met de schaar.
– Op de deksel kun je ook tape plakken, om mooi tegen het kleine randje aan te komen met je tape plak je het er overheen en duw je met je nagel langs het randje door de tape… en dan loshalen en je nagel randje op het tape afknippen. En tadaa.. ziet er super netjes uit!

Uit de welbekende gratis baby pakketten kwamen mini Sudocrem potjes, deze zitten bij ons altijd in de luier etui voor onderweg. Ook deze heb ik met een stukje tape beplakt!

Een hele hele simpele d.i.y maar goed, je zal je maar ergeren aan dat potje Sudocrem op de commode net als ik en nog niet op het idee zijn gekomen dat je ‘m kan opleuken!

1
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *