D.I.Y: Spijkerjasje met studs

Vandaag eindelijk weer een kleine D.I.Y. Het is een tijdje geleden maar telkens kwam het er maar niet van, of als ik dan wat maakte deed ik het in de avond waardoor het te donker was voor foto’s! Vandaag zit ik ziek zwak en misselijk thuis van werk, dus om mijn gedachten even uit te zetten pimpte ik een spijkerjasje wat hij van Opa en Oma kreeg. Opa en Oma hebben vakantie dus ze namen Nim mee, ik had dus alle tijd om het te gaan zitten maken. De studs kocht ik afgelopen weekend al omdat ik wist dat hij het jasje zou krijgen, en ik hem met studs op wilde gaan leuken. Benieuwd naar deze simpele maar leuke D.I.Y? Kijk dan gauw verder.

Wat heb je nodig?
– Spijkerjasje (Zeeman. Deze was geloof ik 9 euro)
– Studs (Action. 0,50cent per doosje van 30 studs in een paar diverse vormen)

Hoe ga je te werk?
– Beslis welke studs je wil gebruiken en waar je ze zou willen hebben, prik ze zacht op het jasje om te kijken of het mooi uitkomt.
– Als je tevreden ben druk je de studs goed door de stof heen en duw je de uitsteek prikkers aan de achterkant een voor een naar beneden zodat de stud aan het jasje blijft zitten.
– Het kan nog wat prikken aan de achterkant, daarvoor kun je met een platte kop schroevendraaier de puntjes iets verder naar binnen duwen.

En zo simpel is het! Snel klaar met een leuk eindresultaat en een jasje waar vrijwel geen ander kindje mee rond loopt.

Volg je mij al? Want dat kan, via Instagram, Pinterest & Bloglovin’!

1
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *