Geshopt, Kruipen, Stapjes, Wheely Bug

De Wheely Bug

Een paar weekjes terug vonden we het tijd worden voor een loopauto voor Nim. Hij is druk bezig met langs de bank, tafel e.d te stappen en ik dacht dan gaat hij een loopauto vast erg leuk vinden. Echter hebben wij een huis zo groot als een koektrommel dus veel plek heeft hij niet om te racen. Na wat speurwerk kwam ik de Wheely Bug tegen.
Die leek me best wel ideaal, hij is klein, schattig, heeft soepele wieltjes, laat geen krassen op de vloer achter, zit lekker zacht, en hij is niet van plastic (grote voorwaarde), alleen maar pluspunten dus! Ik had besloten, dit werd ‘m… Tot ik het prijskaartje zag: Bijna 70,-. Zeventig euro?! Ja, dat heb ik er gewoonweg niet voor over. Ik zette het maar uit mijn hoofd in de hoop dat ik misschien nog wat leukers en goedkopers tegen zou komen. Maar zoals je al kan raden kreeg ik de kleine Wheely Bug niet uit mijn hoofd. Ik moest en zou dat schattige ding hebben zodat Nim zijn billetjes erop kan planten en zich vooruit kan rollen. Marktplaats! Ja, waarom had ik daar niet eerder aan gedacht? Na wat zoeken kwam ik er op 1 uit die in perfecte staat was, prima prijsje had en hier half uurtje vandaan was met de auto… Dezelfde avond nog stond hij in huis. De Wheely Bug in een lieve bij uitvoering. Nim heeft het nog niet helemaal door hoe dat dan nou precies moet enzo, maar dat komt vanzelf wel. Ik zie hem al helemaal gaan op zijn bijtje binnenkort! Helaas voor nu dus nog geen wilde kiekjes van een uit de bocht vliegende baby op een bijtje.

De Wheely Bug is er in Small ( 1 tot 4 jaar ) en Large ( vanaf 2,5 jaar ) versie en zijn in de uitvoeringen: koe, lieveheersbeestje, bij, muis, biggetje en tijger te verkrijgen. Ook hebben ze sinds kort pluche uitvoeringen waaronder een egel en een panda. En ze zijn echt allemaal zo schattig!

Misschien dat er een Large versie in huis komt als Nim de Small is ontgroeit… Uiteraard gewoon weer via Markplaats hoor ;). Oh en als je nieuwsgierig bent naar wat we er nou voor neer hebben gelegd… 25,-! Stukken beter he?!

 
Wat vind jij van de Wheely Bug? Zou je wel zoveel geld neerleggen voor een nieuw exemplaar of ook even neuzen op Marktplaats?


Vind je m’n blog leuk? Dan kun je me ook volgen via Bloglovin’!

0
Avatar

Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

 1. Avatar

  Leuk ding, hier ook zeker marktplaats fan. Sommig speelgoed is gewoon zo duur, en je weet nooit vooraf hoeveel het gebruikt wordt. Zo wou ik heel graag een schommelschaap, nieuw 80 euro. Nu 20 euro, gelukkig maar, want het staat in een hoekje mooi te zijn.

 2. Avatar

  Oooh wat leuk! Zeker iets om naar te zoeken als ons zoontje er oud tenoeg voor is!

 3. Avatar
  Marije says:

  Wat een super schattig ding! Ik begrijp wel dat je die niet uit je hoofd kreeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *