Dear Diary #14

Wat een fijne week was het afgelopen week. Heerlijk weer buiten, wat tijd voor mezelf, gezelligheid met Nim, en ons huisje en tuintje steeds verder opknappen in het weekend. Kijk je mee naar de foto’s van afgelopen week?

MAANDAG

Het is al maandagmiddag, en terwijl Nim lekker speelt ben ik met het huishouden bezig. Na het weekend is de boel altijd ontploft…

De plantjes die we het weekend hadden gekocht zet ik in potjes. Liefde voor roze plantjes <3. De hangpotten komen in de hoek naast het raam te hangen… zo ongeveer waar ze nu nog staan dus.

Het is al eind van de middag maar ik wil er nog even uit. Op de fiets een rondje door de buurt!

Nim ziet allemaal oudere meisjes op een schoolplein spelen en wil er ook spelen. Hij wind er zo een paar om zijn vinger heen ze helpen hem met autobanden en lange takken verplaatsen.

DINSDAG

Dinsdag ben ik alleen thuis. Ik ontbijt met een kiwi en doe mijn make-up aan tafel.

Ik neem een warm bad, en geniet even van de rust. Daarna stap ik op de fiets en ga eens kijken hoelang ik er over doe om bij Nim zijn aanstaande schooltje te komen, het is een superleuk stuk om te fietsen en ik geloof dat ik zo’n 10 minuutjes onderweg was. Al fietsend maak ik geen foto’s, dat kan ik niet haha…
Ik fiets door naar het winkelcentrum en doe een boodschapje, eenmaal thuis maak ik lekkers klaar voor mezelf. Dit keer geen lunch bij The Tea Lab maar gewoon languit op de bank!

Ik heb het druk met de was, de slaapkamers opruimen, de keuken opruimen etc… En dan schiet er iets verkeerd in mijn rug, au… dus ga ik weer languit op de bank en pak de laptop erbij en werk aan een artikel voor de blog.

Nog even wat lekkers erbij voordat ik zo de deur uit ga.

Om 19:00 heb ik een proefles yoga. Ik ben heel benieuwd of het wat voor me is!

WOENSDAG

Goedemorgen! Eerst een ontbijtje. De yogales van gister was leuk, maar oh oh ik heb verschrikkelijke spierpijn… echt overal!

Ik vouw mega veel schone was, en Nim stickert en kleurt naast me op de grond.

Op naar de supermarkt voor ingrediënten om chocolade pralines te maken uit het Lilliputiens boekje wat we vorige week kregen op het event.

Op tafel zitten, snoepen, en roeren… gezellig!

Daar word je wel moe van, even relaxen onder een dekentje op de bank.

DONDERDAG

Donderdag is een werkdag, en als ik in de ochtend de deur uit stap word ik blij van onze plantjes naast de deur. Pink <3. We moeten het nog wat schoonmaken, wat opknappen en opleuken allemaal… maar zo’n klein begin is al heel fijn! Steeds meer eigen..

ZATERDAG

Ook vrijdag moeten we werken. Zaterdag is het weer tijd voor een bouwmarkt. We blijven bezig, Nim vind het prima als we hem omkopen met koekjes..

Na ook nog een rondje Ikea, komen we eind van de middag weer thuis. Heel even chillen in de zon met drinken en lekkers. Wat is het warm!

Rond zessen schijnt de ondergaande zon door het raam, zo op de bos bloemen op tafel. Mooi!

Na het eten maken we voor het eerst sinds we hier wonen met z’n drietjes een kleine avondwandeling en voeren we de eendjes oud brood. Dat moeten we vaker doen!

ZONDAG

Zondagmiddag moet ik werken, en als ik thuiskom kan ik nog van de zon genieten in de tuin. Alle planten beginnen langzaam aan groen te worden en bloemetjes komen uit. De perenboom is de blikvanger zo in het zonnetje.

Heerlijk! Zo blij met ons kleine witte huisje <3

Fijne nieuwe week!

 

3
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

2 Reacties

  1. AvatarJessica

    Auw alles goed met de rug ondertussen?
    Leuk koppie heeft je kleine grote man 🙂 ik wil mijn jongste zoon ook zo’n kapsel geven maar geduld sta niet in mijn woordenboek dus blijft het kort opzij en achter en iets langer vanboven om stoer omhoog te stylen.
    Een avondwandeling is zo leuk zo relaxt en zo mooi wij doen dat regelmatig maar ook toch weer veel te weinig naar mijn willen 😉
    Fijne week en een leuk paasweekend … doen jullie iets speciaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *