Dear Diary, Family, Fotodagboek

Dear Diary #50

Week 50 van 2018 zit er weer op. Nog maar eventjes en we starten weer een nieuw jaar! Mijn week begon nog een beetje ziek, maar ik knapte gelukkig op en ben inmiddels weer beter. Kijk mee naar onze week in foto’s!

MAANDAG

Het is weer maandag, ik ben nog steeds niet helemaal beter dus voer weinig uit nadat ik Nim naar school heb gebracht. Na een week al ziek thuis te zitten begin ik me behoorlijk te vervelen, vooral omdat ik erg veel hoofdpijn heb kan ik vrij weinig. Ik waag een poging met een begin in een Bullet Journal. Het is mijn eerste Bullet Journal, maar heb wel altijd veel geschreven, geknutseld, en gecraft in leuke boekjes… dit ligt me ook wel en als ik me wat beter voel hoop ik wat meer ideeen te hebben om het boekje te gaan vullen.

M’n ventje is thuis. Echt, hoe ouder hoe liever hij word. Knuffelen doen we altijd na schooltijd. Kletsen over het leukste en stomste van de schooldag is vaste prik.

DINSDAG

Vorige week stuurde de tandarts mij door naar een Preventie Assistente in dezelfde praktijk. Dinsdagochtend kon ik meteen al terecht. Voor mij een eerste keer, want mijn oude tandarts verwijderde zelf altijd wat tandsteen bij controles. Het was best interessant, en alle tanden werden zorgvuldig gereinigd. Super fijn!

Mijn moeder komt mij en Nim in de middag ophalen met de auto voor zwemles, zodat ik niet in de kou heen en weer hoef. Daarvoor hangen we een uurtje op de bank met koffie, warme melk en wat lekkers.

Net een tiener zo, toch?! We wachten om 15u buiten op Oma in een paar zonnestralen.

‘S avonds is het natuurlijk weer advent kalender tijd! De bonbons lust Nim niet maar het openen van de vakjes met bijbehorende app van ikea blijft hij leuk vinden.

WOENSDAG

Woensdag voel ik me stukken beter al. Ik had allerlei plannen om te doen vandaag, maar doe uiteindelijk niet veel. Toch nog even rust pakken voor de drukte weer begint. Ik kijk een serie, ruim wat op, krul mijn haar, en pas om kwart voor drie hoef ik de deur uit. Nim is uit school meteen met een vriendje mee naar huis gegaan, wat mij opeens wel een heel lange dag alleen gaf. Stiekem ook best fijn πŸ˜‰
Ook heb ik een nieuwe trui aan! Hij is van de Mingo Adult collectie. Voor Nim ben ik fan van dit basic merk, en nu de sale startte bestelde ik voor mezelf de bruine trui. Heel blij mee.

Panini met geitenkaas en rode pesto als lunch.

Nim vind het heerlijk om in ons grote bed in slaap te vallen. Dus zo nu en dan mag dat ook gewoon. Als ik naar bed ga tref ik hem zo aan. De gruffalo knuffel kreeg hij met Sinterklaas en behoort nu tot zijn favorieten. Inmiddels zijn het er 4 die innig geknuffeld worden ’s nachts πŸ˜‰

VRIJDAG

Donderdag ga ik weer werken na ruim 1,5 week thuis te hebben gezeten. Vaste vrije dagen en zieke dagen en opeens ben je bijna 2 weken verder! Ook vrijdag is een werkdag, en omdat Kay Nim naar school brengt kan ik nog heel even de beentjes omhoog doen voor ik de deur uit moet. Die doen best zeer nog van de dag ervoor. Altijd weer wennen om weer 8 uur lang te staan en lopen na een tijdje bankhangen.

ZATERDAG

Het is zaterdagochtend. Nim is lekker aan het spelen, en ik doe het rustig aan.

We zijn naar Intratuin in Pijnacker geweest, en Pijnacker zelf in voor de kerstcadeautjes voor volgende week. Op de terugweg naar huis, 5 minuten voordat we thuis zijn, valt Nim in slaap… altijd als we ergens bijna zijn valt hij in slaap.

ZONDAG

Zondag wakker worden met dit. Mooi, maar ik houd er niet van. Het is zooo koud!

Nim is weer druk aan het spelen, en ik doe wederom niks. De middag moet ik werken, en de laatste weken voor kerst zijn de weekenden bizar druk… Even niksen dus voor ik 6 drukke uren tegemoet ga.

Hartstikke moe, en languit op de bank, kijk ik Heel Holland Bakt. Pas het tweede seizoen dat ik kijk, en wat is het een leuk programma. Ik krijg er wel zoete trek van, en wil ook taartjes bakken πŸ˜‰

Tot volgende week!

 

5
Avatar

Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 Reacties

 1. Avatar
  Judith says:

  Wat een leuk week overzicht (natuurlijk niet leuk dat je ziek was!).
  Jullie week in foto’s straalt altijd super veel warmte uit. Ik hou ervan!
  Onze oudste (Max – 4,5 jaar) valt ook altijd in slaap als we bijna ergens zijn. En vaak is hij dan bijna niet wakker te krijgen…

  Wat een leuke bakken in de speelgoedkast van Nim op de onderste plank. Waar komen die vandaan als ik vragen mag? Zit daar de LEGO in? Wij zijn ernstig op zoek naar een goed opslag idee voor de LEGO collectie van Max die deze decembermaand in rap tempo toeneemt πŸ˜‰

  1. Avatar
   Siger says:

   Haha precies wat ik ook wou vragen πŸ˜‰
   Ben op zoek naar goede een goede opbergplek in de huiskamer. Heb al wel een paar ideeΓ«n, maar dan moeten we heel veel zelf maken. Toch een drempeltje πŸ™‚

   Die gruffalo knuffel is ook top trouwens. Dat boek vind ik zo leuk. Er is ook een filmpje van trouwens

   1. Avatar
    Siger says:

    Twee x goede en twee x trouwens ?

   2. Avatar

    Hi Siger!

    De bakken komen van de Kwantum, hele fijne opbergers voor klein speelgoed spul :).
    Och ja, dat drempeltje voor zelf te maken dingen ken ik. Heel veel ideeen, maar uitvoeren ho maar haha.

    Ja, het boekje van de Gruffalo hebben we inderdaad al wat jaartjes. De filmpjes kent Nim van voor naar achter en zelfs in het engels. Lichelijk obsessed zeg maar, dus de knuffel was nog een ding op zijn verlanglijstje ;).

    Liefs!

  2. Avatar

   Hi Judith,

   Wat leuk om te horen, dankjewel!! πŸ™‚
   Ohhh ook al? Soms best lastig om ze dan wakker te maken, ben dan ook soms blij voor Nim dat hij even kan bijtanken haha. Sneu om wakker te maken dan.

   Ze zijn leuk, en handig! We kochten ze bij Kwantum. Er zijn nog wat andere kleurtjes van ook. We hebben er kleine Playmobil onderdelen inzitten, en alle kleine treintjes en treinbaan onderdelen. Maar voor LEGO zou het ook heel handig zijn ja!

   Liefs!

 2. Avatar
  Jessica says:

  HΓ© dat ziek zijn weer !!!
  Mijn dochter van 6 is 3 weken geleden onder het mes gegaan voor haar amandelen en neuspoliepen ze waren veel te groot mijn meisje kon bijna niet meer eten en doorslapen is ook al van jaren geleden ze stopte gewoon een paar keer per nacht met ademen werd ze ziek een banale verkoudheid bleven de beestjes in haar keeltje zitten tot 3 a 4 weken en maakte ze hevige koorts.
  Ik hoop het nu veel beter met haar gaat gaan.
  Ze is in ieder geval in die 3 weken al 2 kilo bij πŸ˜‰
  Ik wil het ook zo graag een Bullet Journal maar heb het nog niet aangekocht vrees er weer geen tijd voor ga hebben om er deftig in te werken maar het is zo tof !

  1. Avatar

   Hey Jessica!

   Ach, wat een rot verhaal van je dochtertje. Ik hoop dat ze nu van de nare verkoudheden af is en dat de ingreep niet voor niets is geweest!

   Ik vrees ook dat ik het niet heel secuur bij zal houden. Maar ach, af en toe wat creativitiet er in kwijt is ook heel fijn toch?!

   Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *