Dear Diary, Family, Fotodagboek

Dear Diary #7

Na een leuke vakantie week die eindigde met een zieke Nim, hadden we afgelopen week niet zo’n topweek. Nim was nog steeds niet fit en ik begon me langzaam aan ook rotter te voelen. Ik haat ziek zijn, en dat is nog erger sinds Nim er is. Gelukkig kregen we deze week een hoop happy mail voor de blog, wat is het toch leuk om mooie dingen te maken samen met te gekke webshops! Jullie gaan de komende tijd een hoop moois voorbij zien komen in ieder geval, in de Dear Diary van vandaag zul je een paar sneak peaks kunnen zien ;).

MAANDAG
8Maandag was een zware dag, Nim was toch best ziek! Zodra hij op bed lag voor een dutje maakte ik ontbijt voor mezelf.

5Ook maakte ik gauw foto’s voor het artikel van woensdag. Een diy voor bloemen en bollen in een zakje, je leest het hier!

DINSDAG
1Dinsdag was het weer tijd om te werken. Wel kwam er een outfit van Nim online met zijn te gekke Mini Rodini krokodillen broek. Gemist? Klik!

WOENSDAG
9Ontbijt tijd terwijl de kleine man aan zijn dutje begint. De bloemen staan er al een stuk beter bij dan ze maandag deden.

2Wakker en zielig, arm ding. Maar wel in zijn gewonnen Qtie broekje via Kleine Rotterdammer en super zacht shirtje van 1+ in the family via Bambini Amore. Een lieve outfit voor een ziekig dagje bankhangen.

3Deze week was het pakketjes dag. Bijna elke dag lag er wel wat op de deurmat of belde de gezellige postbode aan! O.a kocht ik deze te gekke body warmer van I Dig Denim voor Nim. Wat een stoer ding he?!

4Het motto voor de woensdag!

VRIJDAG
15Vrijdag papadag, donderdag slaan we over… Toen werkten we beide. Deze kleine boef had zich verstopt voor papa op ons bed!

ZATERDAG
6Zaterdag ochtend zijn we allemaal een beetje moe, ziekig en zielig. Nim hangt lekker bij me op schoot en we kijken een filmpje terwijl Kay begint aan wat klusjes in huis.

18Het is Valentijnsdag maar daar doen wij niet aan. Wel maakte ik een speciaal ontbijtje voor ons. Ook wel eens gezellig.

11Als Nim zijn bed weer in gaat trek ik alles uit de kast waar ik foto’s van wil hebben. Deze prachtige deken komt van Bobbino.nl. Hier lezen jullie gauw wat over op de blog!

10Pants of the day, je kon ‘m hierboven al zien. Deze te gekke legging is van een gaaf merkje uit Barcelona: Garabatisse. Ook hier binnenkort meer over.

12Na een middag dut is het tijd voor foto’s. De leukste foto’s zijn altijd een van de laatsten die geschoten zijn 😉

14Ik voelde me eigenlijk helemaal niet lekker, maar toch besloten we heel even naar de speeltuin te gaan. We zaten zelfs nog even in het zonnetje, hallo voorjaar! Nim en Kay spelen gezellig op de wipwap.

16Blaadjes kraken, daar moet je toch doorheen banjeren?! Ik zit daarachter te chillen op het bankje, geen energie om te spelen helaas.

ZONDAG
17Na een horrornacht voor mij (toch echt heel heel ziek geworden) duik ik in de ochtend al vrij snel mijn bed weer in. Kay zet Nim zijn tentje op voor wat speelplezier.
Uiteindelijk een mega saaie dag, ik baalde van het ziek zijn want ik had heel graag naar de Swanmarket in de Van Nelle fabriek gegaan. Plus de zon scheen als een malle en ik lag vooral op bed helaas. De Dear Diary maakte ik aan het eind van de middag al terwijl Kay kozijnen verfde en Nim naast me met de IPad zat. Een zondag die ik anders voor ogen had gehad, maar niets aan te doen helaas.

Fijne nieuwe week!

8
Avatar

Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 Reacties

 1. Avatar

  he wat balen! hoop dat je je vandaag weer wat beter voelt? ik vind het dekentje geweldig! ik ga meteen even de shop checken 🙂

 2. Avatar

  Balen zeg dat je alsnog ziek bent geworden 🙁 Heel veel beterschap, hopelijk voel je je vandaag al stuk beter zodat je toch nog van de zon kan genieten. Benieuwd naar je nieuwe artikeltjes, maar dat wist je al ;-). De bodywarmer van Nim ziet er geweldig uit, stoer ding! Fijne nieuwe week! X, Judith

 3. Avatar

  Balen als je zo ziek bent 🙁 Maar toch wel een diary met een aantal lichtpuntjes 🙂 Waar komt trouwens je tafelloper vandaan met die witte en mintgroene driehoekjes?

  1. Avatar

   Hi Marike! Late reactie, maar hij komt van de Xenos! 🙂

 4. Avatar

  Vervelend dat jullie zo ziekjes waren! Hopelijk voel je je ondertussen al een stuk beter! 🙂 alvast veel beterschap! Dat tentje voor Nim ziet er zo gezellig uit! En die foto van Nim met zijn vleermuizenromper aan is zo schattig en lief!

 5. Avatar

  Beterschap Pauline!

 6. Avatar

  Fijne week Pauline, hopelijk zijn jullie wat fitter! Liefs Sanne

 7. Avatar

  Hi Pauline, wat een mooie foto’s! we zijn benieuwd naar de rest 🙂 Hopelijk zijn jullie gauw allemaal weer opgeknapt. Groeten, Karlijn van Bobbiño Kids

 8. Avatar

  Balen zeg, maar alsnog weer wat mooie foto’s! En wat een heerlijk jochie is Nim toch 🙂 Als ik zo die foto’s zie kan ik niet wachten tot onze hummel er is!

  Ik heb een leuke winactie op mijn blog, neem je een kijkje?

  Liefs Lieke
  http://robust-posch.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *