Dear Diary #8

Na een paar dagen flink ziek te zijn geweest zijn we nu gelukkig allemaal weer beter! Het fijne zonnetje van zondag hebben we dan ook goed benut voor de nodige vitamine D. Verder gebeurde er vrij weinig afgelopen week, maar toch hebben we weer wat foto’s klaar staan 😉


MAANDAG
1De nacht van zondag op maandag was ronduit kut. Nim is van 00.00 tot 04.00 klaarwakker geweest en weigerde te gaan slapen. Nog een rotnacht terwijl ik me hartstikke ziek voelde. Daarom heb ik dus een nog grotere hekel aan ziek zijn nu met kindje, juist wanneer je rust nodig hebt kun je het niet nemen.
Kwamen er maandag ook nog mannen in huis om radiatoren aan te sluiten, wat een feest haha. Nim kon niet in zijn kamer slapen dus dat gebeurde bovenop mij! Schattig hoor, maar enorm zwaar zo’n 11 kilo bovenop je.

16Het beeld wat maandag het beste omschrijft.

DINSDAG
2Oei, ik werd wakker met honger, grote honger. Eindelijk sinds een paar dagen kon ik weer eten. Er ging een grote schaal watermeloen met honing geitenkaas in. Heerlijk! Dit heb ik nog wel 2x gegeten die dag haha.

15Nog steeds niet helemaal fit, en ook Kay ziek thuis. Wij hingen dus de hele dag onder dekentjes met z’n alle.

3In de middag begon ik lekkere trek te krijgen! Al een paar dagen lagen er Oreo koekjes in huis, ik at er 1 en was meteen weer misselijk haha.

WOENSDAG
5Rise and shine! Ik voelde me stukken beter. Gauw weer aan de slag met foto’s voor de blog!

5Daarna met Nim een dikke 1,5 uur buiten geweest in het zonnetje. Hij genoot van de wind in zijn haren.

6En ik van de frisse buienlucht en zon. Na al die dagen binnen was het heerlijk weer buiten te zijn. We wandelde weer eens naar Centraal Station voor een lekkere koek van de Dudok Patisserie.

7Een foto voor papa op de terugweg. Die zat nog ziek op de bank.

8Eenmaal thuis ging Nim naar bed en ik weer aan de slag. Dit te gekke vest van Mouse in a House kregen we opgestuurd van Esther van Bambini Amore. Hij is prachtig! Er komt gauw een outfit mee.

9Met het raam open (met een gek inzet stuk zodat de kat niet ontsnapt) blijf ik op bed hangen. Zo’n rondje buiten is toch best vermoeiend na zo lang binnen zitten. En ja, er moet nog het een en ander geklust worden aan de kozijnen 😉

10Mijn gezelschap. Altijd zodra Nim uit beeld is ligt deze kroelkont bij me.

11Ik bewerk de foto’s van die ochtend zodat ik eindelijk weer een artikel kan maken en inplannen. Dat is er niet van gekomen door het ziek zijn!

12‘S avonds eten we pannenkoeken. Dat vind Nim lekker!

VRIJDAG
23Donderdag gingen we beide weer aan het werk, vrijdag was het alweer papadag voor Kay. Hij nam Nim weer eens mee naar MonkeyTown om uit te razen.

ZATERDAG
13Kay en Nim zijn al vroeg weg, en als ik de deur uit wil gaan richting werk staat er een kat keihard te miauwen bij de snoepjes lade. Oke, nog een paar snoepjes dan.

14Kay en Nim zijn op visite en Nim speelt met oud speelgoed wat van Kay geweest is vroeger. Ze hadden een leuke dag terwijl ik aan het werk was..

ZONDAG
18Yay, een dag met zijn drieen vrij en de zon schijnt en we zijn niet ziek! We gaan naar de kinderboerderij en Nim speelt wat maar is het toch al gauw zat.

20Na een middagdut van 3 uur lopen we nog even naar de speeltuin aan het eind van de straat, dikke pret was het. Tikkertje, verstoppertje en keihard brullen 😉

24Onze kleine knapperd. Dat mag je best zeggen van je eigen kind 😉

21Daarna ploffen we op de bank met een film en chips. De perfecte zondag middag afsluiter!

Fijne nieuwe week!

4
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

8 Reacties

 1. AvatarInge

  fijn dat jullie je weer beter voelen! en wat een weertje he.. krijg je spontaan zin in lente. o enne.. het is ook een knapperd hoor.. ik vind de eerste foto ook heel mooi (ook als is ie ziekjes)

 2. AvatarAnneleen

  Gelukkig voelen jullie je ondertussen al wat beter en hebben jullie toch nog van het weekend kunnen genieten! Ik vind ziek zijn ook vreselijk (vind het heel moeilijk dan om voldoende rust te nemen…). En met een kindje erbij, is dat denk ik nog een stuk moeilijker… Nim is zeker en vast een knap mannetje! 😉 En inderdaad, dat mag je gerust zeggen over je eigen kind 😉 op zo’n lief ventje mag je trots zijn!

  1. AvatarPauline Auteur

   Wat een lieve woorden weer Anneleen! Dankjewel :). Het is inderdaad de rust nemen die heel lastig is met kindje (vond ik zonder ook al wel maar toen had ik de keuze nog wat te doen haha). Oh mega trots ben ik op hem! <3

 3. AvatarJudith

  Niet leuk dat jullie ziek waren, maar zo te zien hebben jullie wel een fijne afsluiter gehad :-). De eerste foto van jullie tweetjes is trouwens erg lief, dat Nim zo bij je blijft liggen, lijkt me heerlijk (ondanks dat je je zelf rot voelt…).
  Nim is een knapperd! Die foto is ook erg leuk van ‘m. Fijne nieuwe week meis! X, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *