DIY: Viltballetjes slinger

Had ik eindelijk m’n Fur Neil poster van Martin Krusche, vond ik het toch wat kaal staan aan de muur. Ik hou van kleine details en tierelantijntjes en zag al helemaal een gezellige viltballetjes slinger boven aan de lijst hangen. Weer een diy projectje erbij dus! Ik geloof dat ik wel helemaal fan ben van slingers gezien de laatste 2 diy’s.

Wat heb je nodig?
– Vilten balletjes (ik kocht ze bij meervilt.nl)
– Naald en garen.
– Leuk rolletje tape.

Wat moet je doen?
– Dit is te simpel voor woorden, je rijgt de balletjes in jou gewenste kleur volgorde aan het garen, zorg dat je een groot genoeg knoopje maakt aan het begin en einde zodat het eerste en het laatste vilt balletje er niet af kan vallen. En Klaar!!

Super gezellig en leuk, je kan de kleuren per seizoen aanpassen maar ook gewoon aan je interieur! Ook leuk voor in de baby/kinder kamer.

Volg je mij al via Bloglovin’Instagram en Pinterest?

1
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *