Tips

Een kaartje van NellekeTekent

Geboorte en trouwkaartjes, je zou ze het liefst zo uniek en persoonlijk mogelijk hebben. Een kindje krijgen en trouwen zijn belangrijke gebeurtenissen in je leven waarvan je je familie, vrienden en kennissen graag op de hoogte wilt stellen. Dit gebeurd vaak met een mooi kaartje met de aankondiging er op. Ik zelf houd erg van persoonlijke en handgemaakte elementen in kaartjes, en daar dacht Nelleke exact zo over toen zij zelf ging trouwen. Ze ging voor zichzelf aan de slag! En nu, nu maakt zij trouw- en geboortekaartjes ook voor jou! Unieke ontwerpen, handgemaakt, een leuk detail opgestuurd in een handgeschreven enveloppe. Voor ons personaliseerde Nelleke twee leuke kaartjes die je bij haar kunt bestellen.

1 2 3Natuurlijk had Nim al een mooi geboortekaartje, maar deze was erg passend en onweerstaanbaar. Mijn favoriete fruit en een lief jongentje is toch een perfecte match! Als je goed kijkt zie je ook ‘Nim’ staan in een van de watermeloentjes, erg leuk detail! De kaart kun je mooi met washi tape ophangen aan de muur omdat er een touwtje doorheen gemaakt is. Zo kun je het kaartje eigenlijk overal ophangen. Erg handig. Op de achterkant vind je de geboorte gegevens en iets verder naar beneden het adres en eventueel een telefoon nummer. Ben je niet zo weg van watermeloen? Er is keus uit 5 fruitsoorten voor dit kaartje. Je vind ze hier.

4 5Een trouwkaart hebben Kay en ik nooit gehad. Op een gratis ochtend zijn we snel getrouwd en eigenlijk wist bijna niemand er van af. Bewust hebben we hiervoor gekozen omdat we beiden niks aan het ‘gedoe’ om trouwen heen vinden. Toch ben ik wel erg blij met deze kaartjes van Nelleke’s hand. Een kleine verwijzing terug naar die dag. Leuk om te bewaren, voor later ;).

Afijn, ook voor trouw en save the date kaartjes kun je dus goed slagen bij Nelleke Tekent. Verschillende mooie ontwerpen in verschillende stijlen. Ik koos voor de trouwkaart stip en bloem. Het eenvoudige van de stip steekt mooi af bij de drukke en fleurige bloemenprint.

Je kunt met Nelleke afspreken wat je graag op de kaartjes wil hebben staan, zodra je je bestelling plaatst of contact opneemt over een kaartje zal zij je wat vragen mailen voor de gegevens op de kaart. Samen kom je dan tot een eind ontwerp. Nelleke schrijft ook de adressen voor je op de enveloppen, zo heb je zelf dus amper omkijken ernaar maar weet je wel dat het helemaal goed komt!

En kun je nou tussen de standaard kaartjes niks vinden, of heb je een tof idee maar weet je niet zo goed hoe je dat dan tot een mooie kaart vormt? Custom made kaartjes zijn ook geen enkel probleem. Neem zeker even een kijkje op NellekeTekent.nl als je opzoek ben naar een mooie trouwkaart, geboortekaart, of een save the date kaartje!

6Nelleke is een vaste bezoekster van mijn blog, daarom vond ik het leuk om wat over haar werk te schrijven! Ik hou zelf erg van creativiteit en zij laat zeker wel zien dat ze creatief is en mooie dingen maakt. Dat verdiende wel een speciaal plekje op mijn blog!

Wat vind jij van de kaartjes die Nelleke Tekent voor ons gepersonaliseerd heeft? En ga jij ook liever voor uniek en handgemaakt?

10
Avatar

Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 Reacties

 1. Avatar
  Nelleke says:

  Wat is het artikel leuk geworden! Thanks Pauline (-:

  1. Avatar

   Graag gedaan! 🙂 Blij dat je het leuk vind!

 2. Avatar

  Wat mooi! Goed om te onthouden! Voorlopig staat er hier niets op de planning maar mocht er ooit nog een kindje komen..

  1. Avatar

   Zeker leuk om te onthouden! Hier staat ‘ie nu dus ook in de favorieten lijst hoor haha 😉

 3. Avatar

  Prachtige kaarten, ook op Nelleke’s site!

 4. Avatar
  Annis says:

  Ik hou ook van handgemaakte kaartjes. Mijn vader heeft het geboortekaartje voor mijn dochtertje gemaakt. Met hetzelfde idee als mijn eigen geboortekaartje, maar dan met meer diertjes erop. Het is echt een klein kunstwerkje geworden, net een sprookjesboek. Grappig was dat als ik vertelde dat mijn vader het had gemaakt dat mensen vroegen: gemáákt gemaakt? Als in getekend? Dat verwachtte ze niet 🙂
  De kaartjes van Nelleke vind ik ook erg leuk, zeker iets om te onthouden!

 5. Avatar

  Wauw, wat een mooie, persoonlijke kaartjes! Hier houd ik echt van! En ook zo handig dat ze de enveloppen zo mooi voor je schrijven. Zeker iets om te onthouden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *