Favoriete tv series #2

‘S avonds als mini op bed ligt kijken wij vaak lekker tv met wat lekkers erbij onder een dekentje. Soms staat de ‘gewone’ tv aan, maar meestal kijken we een serie vanaf de computer. We hebben zo onze dagen dat we allebei wat anders kijken (de een de tv, de ander de laptop/Ipad) maar voor een paar series zitten we heerlijk samen voor de buis. Een tijdje geleden deelde ik mijn 2 favoriete series, vandaag is het tijd voor deel 2! Maar dan dit keer 3 series die ik al vanaf het eerste seizoen samen met Kay kijk. Best bijzonder want qua tv, film en series houden wij niet altijd van het zelfde!

The Big Bang Theory

Al heel wat jaartjes kijken Kay en ik samen deze serie. Ik vind niet heel snel iets leuk wat hij kijkt maar deze serie is ALTIJD leuk. Een stelletje nerds en een dom blondje die allemaal bevriend zijn met elkaar. Ze voeren de meeste hilarische gesprekken en komen in grappige situaties terecht. Mocht je een keer in een rot bui zijn moet je zeker The Big Bang Theory aanzetten, je bent je bui zo vergeten!

2 Broke Girls

Nog zo’n serie die we graag saampies kijken. Het gaat over 2 meiden die bevriend zijn, de een al jaren ‘arm’ en de ander komt uit een rijk gezin en is door omstandigheden plots ook ‘arm’. De meiden werken om geld te verdienen en hun doel is een eigen cupcake zaak. Telkens aan het einde van de aflevering zie je hoeveel geld ze nog over hebben. En in deze serie dus ook de meest hilarische gesprekken en situaties. Alle personen die voorkomen in de serie hebben zo hun eigen humor en domheid. Heerlijk om te kijken dus.

Raising Hope

Oh, Raising Hope is zo leuk. Het gaat over Jimmy Chance, een tiener die een dochter blijkt te hebben bij een criminele dame. Het kleine meisje ‘Hope’ word bij hem afgeleverd en ze groeit op met de gekke familie Chance. Ook deze serie heeft enorm veel humor maar ook leuke ‘lessen’ in elke aflevering. Ze maken enorm veel rare en gekke dingen mee en zijn familie is super weird maar uiteindelijk staan ze altijd voor elkaar klaar.
Het leuke is dat de kleine Hope mee groeit in de serie, de rol word gespeeld door een tweeling en je ziet ze/haar langzaam ouder worden. Super leuk dat ze dat zo hebben gedaan in plaats van steeds een ander kindje in te zetten. Zeker een aanrader ook deze serie!

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

1 Reactie

  1. AvatarLinda

    The Big Bang Theory is hier ook favoriet, jammer dat het tegenwoordig zoveel herhalingen zijn. Ook de zogenaamde crimi’s zijn ideaal. Over het algemeen losstaande verhalen, zodat het niet erg is als je een keertje niet kijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *