Favourite Places: Kasteel de Haar

In het weekend gaan we er altijd graag op uit. Van alles komt wel eens aan bod. Vorige week zaterdag gingen we richting Haarzuilens om te wandelen rondom Kasteel de Haar. Een tijdje terug schreef ik al eens een klein stukje over dit kasteel, je leest het hier terug! Het is een van onze favoriete plekken om lekker te wandelen en mooie foto’s te maken. Het plan was om familie kiekjes te schieten, helaas pindakaas zat de batterij van de camera nog thuis in de lader in het stopcontact. Handig! Gelukkig hadden we wel een gezellige middag en scheen het zonnetje heerlijk op ons neer, we hebben zo’n 2 uur gewandeld en niet alleen wij maar ook Nim genoot er van. Vlak voor we terug naar de auto gingen zag ik nog een mooie kans om toch wat foto’s van alleen Nim onder een mooie tunnel met half bloeiend groen te maken. Hij genoot er enorm van en met Kay zijn telefoon maakte ik toch nog wat prachtplaatjes van ons nooit stilstaand kind. Het zijn fijne sfeer foto’s geworden van een gezellige middag!

Dit vind hij het aller aller leukst! Heel hard wegrennen en zo af en toe heel hard giechelend omkijken of we hem achterna komen hollen.

En boevige dingen doen zoals tegen paaltjes schoppen en aan afzet lint trekken hoort er natuurlijk helemaal bij. Hier kregen we hem bijna niet meer vandaan.

 

Stampen, stampen en stampen. Dat is reuze grappig.

Zo, dat hield hij toch mooi 3 minuten vol, aan mijn hand meelopen haha.

Over dit plekje had ik het in het stukje bovenaan, het ziet er super leuk uit zo met het kasteel op de achtergrond. Nu stelt de beplanting niet veel voor, maar in de lente en zomer ziet het er echt prachtig uit!

Yay! Iets om op te klimmen!

Oei, en iets om te plukken. Hij wilde het zo in zijn mond stoppen. Ja… het was rood 😉

Het licht was precies goed, kijk hoe een mooie foto dit werd. Nim dartelde lekker heen en weer en genoot ook zeker van het zonnetje.

Kay achter Nim aan, we gaan naar huis maar de kleine man is ons te snel af en zoeft zo weer weg langs ons heen haha.

Bye, bye Kasteel de Haar! Tot in de lente! Hopelijk vergeten we dan de batterij van de camera niet mee te nemen en kunnen we met z’n drieën op de foto ;).

Nim zijn outfit:
– Broekje: Oude collectie van Zara
– Schoenen: Oude collectie Zara
– Bont gevoerd jasje/vestje met berenoortjes: Zara
– Sjaal: Lucky No.7

Wat is jouw favoriete plekje om lekker een stukje te gaan wandelen?

Volg je mij al via Bloglovin’?
Op Instagram kun je me vinden onder de naam @psnim!

5
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

10 Reacties

 1. Avatarsaved with style

  De locatie is mooi zeg, ik kan me voorstellen dat het een plaatje is als het lente is. De foto’s zijn leuk geworden! Heerlijk zo’n beweeglijk mannetje, Nim ziet er weer leuk uit.
  Wij wonen dichtbij de Biesbosch dus gaan daar regelmatig wandelen, even lekker genieten 🙂

  1. AvatarPauline

   Ja, in de lente is het daar pachtig.. Ook de rest van het park om het kasteel heen trouwens hoor! Ohh Biesbosch wil Kay graag heen haha, ben benieuwd.. Heel heel vroeger ben ik er wel eens geweest.
   Thnx Judith 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *