Favourite Places: Het Strand

Favoriete plekjes, de plekjes waar je graag vaak terug keert en waar je happy van word. Ik vind het heerlijk om over het strand te lopen, maakt niet uit welk strand. Als het maar niet te heet is, want van extreme hitte en in bijna niks aan op het strand bakken tussen duizenden Nederlanders is niet zo mijn ding. Op eerste Paasdag was het eindelijk eens goed weer om richting het strand te vertrekken, dit keer werd het strand Oostvoorne. Dat bleek een goede keus, want er waren amper mensen! We hebben lekker in het zonnetje gezeten, onze haren laten waaien in de wind en samen met Nim een balletje over getrapt en met het zand gespeeld. Hij vond het ook heerlijk, en dat was goed te zien aan zijn blije koppie.

1Sinds hij veel zelf loopt sleurt hij ons ook steeds mee aan de hand, super lief!

3Na de lange wandeling om op het strand te komen, inclusief neerploffen in een modderpoel moet er even een rustmomentje ingelast worden. We nemen zelf altijd een gesmeerd boterhammetje en wat te drinken en snacken mee om dat gezellig op te eten samen.

4

10Schelpjes zoeken, het leukste van het strand!

11

9Helemaal in zijn element. Rennen, gillen, graven, vallen en weer opstaan en aan komen zetten met gevonden schelpjes, stukjes hout en steentjes.

8

7

6Het was een heerlijke middag. Hopelijk kunnen we gauw weer een tripje naar het strand plannen.

Outfit Nim:
– Jeans: River Island Mini
– Vest: Soft Gallery
– T-shirt & Sjaal: Mingo
– Bodywarmer: I dig denim
– Schoenen: Converse allstars

Wat is jouw favoriete plek om te vertoeven met mooi weer?

Geen artikelen missen? Je kunt me volgen via Bloglovin’!

8
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

6 Reacties

  1. AvatarSanne | PSblog

    Heerlijk naar het strand en Nim wordt al zo groot. Wij wonen helemaal aan de andere kant van het land, dus regelmatig strand is niet zo ondernomen, maar nu kriebelt het wel als ik Nim zo lief zie spelen. En 10 punten voor zijn outfit! Liefs

  2. AvatarMirte

    Het strand staat bij mij ook hoog op het lijstje van favo plekjes. Lekker uitwaaien en genieten van de geluiden van de zee. Vind het zo heerlijk rustgevend. Mooie foto’s en leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *