Flavourites Live 2014

Gisteren beloofde ik om de sfeer foto’s die Kay maakte afgelopen Zondag bij Flavourites Live in een blogpost te zetten om te delen, inclusief mijn gekochte spulletjes. Hij staat wat later dan gepland online maar dat mag de pret niet drukken…
Afgelopen zondag waren wij dus naar Flavourites Live, in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Lucky us, want Kay won via Instagram bij Dreamkey Design toegang kaartjes. We gingen er met zijn tweetjes heen, Nim had een gezellige dag met Opa zodat wij lekker konden slenteren daar. Je kon er van een heleboel te gekke webshops kleine kraampjes vinden met de leukste hebbedingen, kleding, workshops en lekker te eten en drinken.

Eenmaal binnen rond 11.00 was het al behoorlijk druk! Meer mensen met hetzelfde idee en liefde voor mooie spullen dus. We besloten eerst een ronde te wandelen en te kijken wat we leuk vonden, na die ronde deden we de inkoop ronde haha, alle aangewezen dingen gingen mee. Hoewel, niet alle… Helaas was het bij sommige kraampjes echt veel te druk om te kijken of iets te kopen dus dat was wel wat jammer. Al met al heb ik een hele leuke ochtend gehad bij de Flavourites Live en zou ik volgend jaar wel heel graag weer gaan.

Op naar de foto’s! Ik ga niet op detail in en benoem geen webshops o.i.d onder de foto’s, deze post is gewoon bedoeld om de sfeer en wat mooie spulletjes bij elkaar te laten zien van deze drukke maar gezellige dag. Kay maakte voor de blog wat foto’s met zijn telefoon terwijl ik aan het rondkijken was en we vonden het leuk om ze ‘gewoon’ te delen. Uiteraard als je enorm graag wilt weten waar iets van is kun je het natuurlijk gewoon vragen!

Nou, wat heb ik gekocht dan? De buit is niet zo groot, maar het zijn wel dingen die ik nog graag wilde hebben!

De Nesting Dolls! Eindelijk heb ik ze dan! Deze kocht ik bij psikhouvanjou.nl, de kaart komt van twentysomethin.nl.

Van Kay kreeg ik een Sonny Angel! Nog in de doos want de Angel moet jou uitkiezen om geluk te kunnen brengen. Ik krijg ‘m in December pas als cadeautje. Spannend!!

En de kristalmal, ook deze wilde ik al heel erg lang hebben. Geen idee mee waar ik deze kocht!

Shwings vleugeltjes voor aan schoenen. Nu nog een paar te gekke allstars voor Nim! Ook nam ik de Flavourites notitieblok mee, altijd leuk… De ‘hello’ stickertjes waren te leuk om te laten hangen bij twentysomethin.nl

De krijtjes zijn voor Nim, ze schijnen niet te breken bij vallen en als hij er aan sabbelt kan dat geen kwaad! Ook deze komen van psikhouvanjou.nl.

Kende jij Flavourites al? En ben je ook op Flavourites Live geweest?

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?

3
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

9 Reacties

  1. AvatarBarbara

    De Dolls heb ik er ook gekocht, zo leuk! De diamantmal vind ik ook erg leuk maar niet gekocht. Ik kwam nog thuis met een letter banner, alfabet stempeldoos plus goodiebag bij Dreamkey, American Vintage trui in de sale en veerhanger, dus goed geslaagd. Er stond nog een Fiep Westendorp serviesset voor Aeden naar me te lonken maar ik kon me nog inhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *