Fotodagboek #46

Het weer gaan werken na bijna 2 weken ziek thuis gezeten te hebben was best zwaar. Ik was zo moe dat ik genoot van de momenten dat ik op de bank kon hangen en lekker foto’s kon bekijken op Instagram, lekker een filmpje kon kijken en eventjes niets hoefde te doen. Vandaar dat er afgelopen week niets verscheen op deze blog. Vanaf vandaag ga ik weer hard aan de slag voor leuke blogjes! Uiteraard hebben we niet stil gezeten afgelopen week. Nim had zijn eerste echte fotoshoot, kreeg hij voor het eerst een kinder surprise ei en bezochten we eens Bungelland in plaats van Monkeytown.

MAANDAG

Maandag werd Nim na een ochtend slaapje van 20 minuten al wakker. Gelukkig was ik net gedoucht. Ik kleedde ons warm aan en we gingen op pad. We kochten een broodje bij de kaasboer en maakte een lange wandeling. Nim weigerde zijn krentenbol, maar de eendjes smulden ervan!

Heerlijk ingepakt! Hij bleef zo nog zitten ook.

Onderweg naar huis wilde ik ‘m nog even laten spelen om wat energie kwijt te laten raken. Hij zag deze schommel en bleef maar herhalen: ‘Deze deze die deze meme!’.

Zoals je kunt zien was het een goede schommel sessie 🙂

En na het schommelen kwamen Kelly & Lennon aanlopen en speelden gezellig nog even mee. Ik kende Kelly alleen van Instagram, en we wonen echt vlak bij elkaar. Leuk om elkaar en de kids eens in het echt te zien! De mannetjes vonden elkaar erg lief :). Kelly maakte deze schattige foto van Nim en Lennon.

Eenmaal thuis dook Nim onze slaapkamer in met zijn afwasborstel. Uiteindelijk werd het bed een trampoline en bounchte hij er op los 😉

Ook het middagslaapje werd een fail. Hij sliep net 5 minuten en toen ging de deurbel. HEEL FIJN :(, meneer was meteen klaarwakker en was niet van plan weer te gaan slapen. Uiteindelijk lag hij zo op de bank te hangen. Toch wel moe.

Ik zette een filmpje aan en hij kwam tegen me aan hangen. Daar moeten we een foto van hebben!

DINSDAG

Dinsdag moest ik weer aan het werk na bijna 2 weken ziek thuis te hebben gezeten. Oma kwam oppassen. Nim bewaakte samen met Woezel de Ipad.

Mr Brown Eyes, en Mr Blue Eyes <3

WOENSDAG

Woensdag wilde ik gaan proberen of ik Nim 1 slaapje per dag kon laten doen. In de hoop dat hij in de middag wat langer zou slapen.
Dus om 9 uur ‘s ochtends (ochtend dut tijd) stapten we de deur uit richting het centrum. In de nieuwe H&M is op de kinderafdeling een geinig speelplekje gemaakt. Toen Nim dat zag ging hij wederom uit zijn dak ‘Die, die, die, daar!’. Nou, oké! Zijn favoriete speeltje? Uhm de kinderwagen afrit op en af rennen haha.

Het ziet er super gaaf uit! Ideaal als papa volgende keer mee gaat. Dan kan ik ze daar dumpen en zelf shoppen 😉

11 uur, tijd om naar huis te gaan. We gaan met de tram want we zijn allebei moe!

Nim viel in de kinderwagen al in slaap. Eenmaal op de commode om zijn jas uit te doen nam hij een duik opzij en snurkte verder. Ik heb me kapot gelachen! Helaas geen foto, het was te donker in zijn kamertje.
Niet veel later kwam Kay thuis lunchen en had donuts mee gebracht. Een roze voor mij, heerlijk! Dat was lang geleden!

‘S avonds brachten we Nim naar zijn Opa en Oma, die bleef weer een nachtje logeren. Eenmaal thuis besprong poes Evi ons op de bank, helemaal gelukkig om ons even voor zichzelf te hebben.

Opa heeft voor Nim een te gekke auto garage gemaakt. Hij mocht er mee spelen en dat vond ‘ie wel wat! Alles wat Opa zelf maakt voor Nim valt goed in de smaak bij ‘m.

DONDERDAG

Donderdag waren Kay en ik werken en Nim was dus nog bij Opa en Oma. Samen met Oma lekker gespeeld en lekkers gegeten op de markt.

De Ipad verslaafde met zijn ‘serious Ipad business face’.

VRIJDAG

Vrijdag was een rustige dag met papa thuis. Beetje poes snoepjes voeren (hij weet verdikkeme nu ook al waar de poezen snoepjes liggen, lucky Evi!’), beetje tv kijken, beetje chillen.

ZATERDAG

Zaterdag ochtend: Hello happy post.

Na een heerlijk lang ochtend dutje van bijna 3 uur kwam meneertje zo bij me liggen. We keken filmpjes over surprise eieren openen op Youtube (not my choice!)

Kijk ‘m nou, moest zelf ook nog even een foto ervan hebben haha.

Daarna was het zover, Nim zijn fotomodellen debuut bij Lucky No.7. Het was een leuke en gezellige ervaring, we zijn heel erg nieuwsgierig naar het eindresultaat!
Helaas zelf helemaal geen tijd gehad om backstage foto’s te maken dus hierboven een screenshot van Instagram (ook niet Nim zijn handje overigens). Nim was all over the place dus we hadden onze handen er vol aan haha.

Na zo’n drukke middag verdiende dit ventje als toetje na het eten een echt kinder surprise ei. (op de een af andere manier kijkt hij op Youtube steeds filmpjes over het openen van die eieren) Toen was hij zelf een blij ei haha.

De inhoud van de Happy post: Eindelijk de Hello Apparel trui voor Nim, nu hebben we er allebei een! Binnenkort maar een Mommy & Mini shoot doen haha.

ZONDAG

Zondag besloten we naar Bungelland te gaan, iets dichterbij dan Monkeytown. En het was erg leuk daar! Ook Nim heeft het goedgekeurd.

Nog even een kaakje eten voor we gaan. Die namen we mee in deze super handige snack trommel. Deze week lees je meer over o.a dit snack trommeltje van Rosti Mepal op deze blog!

Na een middagdutje thuis gingen de mannen met de mega blox spelen…

en keek ik toe terwijl ik aan het punniken geslagen was. Een echte luie zondag is het geworden.

Deze week weer werken, en weer aan de slag voor leuke blogposts! En aankomend weekend wil ik heel graag naar Flavourites Live toe. Allemaal te gekke shops en merkjes staan daar.

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?

Ook Kay heeft Instagram en post over de dingen die hij met Nim beleefd en onderneemt!
1
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

6 Reacties

 1. Avatarsaved with style

  Jeej, weer te leuke foto’s om te bekijken. Zo leuk Nim z’n nieuwe trui & wat is dat toch met die suprise eieren? Noah heeft dat nog niet gezien haha, en ik ben er maar blij om ;-). Trouwens jullie kussenslopen zijn geweldig (die met die mode-popjes) H&M toch? Echt gaaf.

  Alvast een héle fijne week & komt er een verslagje online van Flavourites Live? Ik ben erg benieuwd. X, Judith

  1. AvatarPauline

   Ja dat met die eieren, ik heb echt geen idee. Je hebt zelfs nog play doh klei eieren waar in het midden zo’n verrassingsei zit wat ze dan open maken. Ik vind het maar vreemd haha.
   Ja, die mode popjes inderdaad. Die hebben we echt al een flinke tijd maar blijf ze leuk vinden :).

   Ik denk het wel w.b Flavourites Live verslag! 😉

 2. AvatarDiana Carlton

  Wat is Nim toch een mooi ventje! Ik moest wel lachen om het feit dat Nim telkens uitkomt bij de filmpjes van de suprise eieren, Levi heeft precies hetzelfde! Op mysterieuze wijze krijgt hij het voor elkaar om de filmpjes tevoorschijn te toveren waar ze een voor een de eieren uitpakken en de cadeautjes in elkaar zetten.

 3. AvatarAnneleen

  Wat is Nim toch een heerlijk mannetje! Vind het altijd leuk om op deze manier een kijkje te nemen in jullie leven 😉 en wat fijn dat opa zo’n speelgoed kan maken, zelfgemaakt speelgoed vind ik altijd bijzonder! 🙂

  1. AvatarPauline

   Thnx Anneleen! Ik vind het elke zondag leuk om alle foto’s van de week onder elkaar te zien met erbij wat we gedaan hebben. Stiekem kijk ik zelf wel eens fotodagboeken terug van mezelf haha.
   Ja heel leuk dat Nim zijn Opa dat kan, het leuke is is dat Nim er dan ook heel erg graag mee speelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *