Gelukspoppetje Sonny Angel

Ik heb weer wat nieuws ontdekt. De gelukspoppetjes Sonny Angel. Kleine blote mannetjes met witte vleugeltjes op hun rug die allerlei schattige hoofddeksels hebben. Nouja, hoofddeksels? Het lijken hun ‘haren’ wel. Ze zijn er in allemaal verschillende soorten series: Dieren, bloemen, groente & fruit.

Op Instagram zag ik ze soms voorbij komen, zo schattig die kleine popjes. Vorige week verdiepte in me er eens in in wat het nou precies was en waarom ze zo populair op Instagram zijn. Resultaat was dat ik nog net niet naar Kinderkamercompany in Rotterdam rende om er ook eentje te kopen haha!

Gelukspoppetjes

Het zijn dus geluks poppetjes, of beter gezegd: Geluks engeltjes! De Sonny Angels komen oorspronkelijk uit Japan en is daar ook een ware rage onder de kinderen. Ze zijn natuurlijk super leuk om te verzamelen.
De gedachte achter de kleine blote mannetjes is eigenlijk heel simpel: Je koop van een bepaalde serie een dicht verpakt doosje waar een angel in zit, je weet niet welke je precies koopt dus als het ware kiest de angel jou uit! En, dat brengt geluk :). Ik vind het echt super leuk, jammer is wel dat sommige winkels de doosjes toch al open maken om de mensen te laten kiezen welke ze kopen. Maar goed, als je een echte verzamelaar bent en je hebt al wat dubbele is dat misschien niet zo leuk?
Ik heb inmiddels al 2 Sonny Angels staan, het violen poppetje kocht ik dus ‘blind’ zelf en de buffel kreeg ik vlak erna van mijn ouders! Ze zijn ook erg leuk dus om cadeau te doen.

Ze staan hier gezellig samen onder een glazen stolp!

Kende jij de Sonny Angels al?

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *