Fashion, Geshopt, Inspiratie, Outfit

Geshopt: Sans Online bestelling

Een aantal weken geleden deed ik mee aan de Sans Online Bloggers Battle, helaas won ik niet het 500,- shoptegoed maar kreeg wel een tegoed aangeboden om iets leuks uit te zoeken. Ik wilde eens een gokje wagen om iets uit te zoeken op de dameskleding afdeling wat niet zo ‘safe’ is als ik normaal koop. Onder het kopje blazers vond ik een super mooi kimono exemplaar van Only waar ik meteen een super zomerse outfit mee voor me zag… Die ging dus in mijn virtuele winkelmandje. Ook zocht ik een broeklegging uit met panterdessin van Pieces. Ik bestelde in het weekend (geen idee waarom maar dat doe ik dus altijd waardoor je wat langer wacht op je pakketje) en had het woensdags al in huis. Best snel als je het mij vraagt!

De broeklegging viel dus totaal niet te fotograferen helaas. Maar op de foto helemaal bovenaan zie je het mooie panterdessin wat in de broek zit. Om een beeld te geven van hoe ik de broek zal gaan dragen heb ik een collage gemaakt met items die ik al in mijn kledingkast heb (of er op lijken). Best een basic outfit, maar door de print op de broek en een mooie gekleurde ketting erbij is het toch net wat leuker.

Van de kimono blazer met bloemen dessin ben ik echt helemaal fan! Zeker nu met dat lekkere zonnetje dat zich af en toe laat zien kan ik niet wachten om ‘m aan te doen voor een middag park of strand of gewoon een relax dag in huis of in de tuin. Hij valt echt heel fijn en luchtig.

Deze outfit ga ik zeker vaak dragen van de zomer!

Wat ik trouwens een leuk detail vond is dat er op de papieren die bij je bestelling zitten kleine afbeeldingen stonden van de bestelde kledingstukken!

Wat vind jij van mijn bestelde kledingstukken? Zou je ze ook zo combineren of heel anders?
0
Avatar

Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Avatar

    Vind vooral de oversized witte blouse leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *