Geshopt voor Nim: Hema


Mijn aandacht werd afgelopen maandag getrokken door de Hema folder. Om de achterkant om wat specifieker te zijn. Er staan namelijk fantastische jumpsuits op voor kindjes. En laat ik nou dol zijn op leuke jumpsuits voor mijn kleine ventje. Heel lang hebben we hem in lieve boxpakjes gehesen, echt het beste kledingstuk voor baby’s als je het mij vraagt. Maar helaas houden de leukste pakjes op bij maat 68. Nu zijn de jumpsuits/onesies/huispakken helemaal hot en happening dus hangen er gelukkig best wat leuke exemplaren in de winkels. Hoera voor mij, of nou ja voor Nim eigenlijk… Omdat ik met Nim (ziekjes) niet in staat was richting de Hema te gaan wilde Oma wel gaan… En ja hoor ze waren werkelijk waar super leuk. Ze nam na overleg 2 pakken mee, een maatje 80 en eentje in 86. Allebei een beetje op de groei, maar zo’n pak mag natuurlijk ook wel lekker ruim zitten.

Ze zijn gemaakt van lekkere joggingstof met zo’n zachte fleece binnenkant, en de kraagjes zijn mooi aansluitend. Ze zijn 12,- per stuk… Daar kun je ze echt niet voor laten hangen hoor!

Deze heeft een all over blauwe sterren print, en hebben we in maat 80 genomen.

Dit pak is donkerblauw en heeft een leuke ‘University’ print. Het is een maat 86 en nog te groot voor Nim. Maar ik zie hem al helemaal rond hobbelen hier in.

Kijk! De folder. Zelfs voor de grotere kids zijn ze er.

Ben jij ook zo gek op onesies/jumpsuits voor je kleine? Of misschien voor jezelf?

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

8 Reacties

  1. AvatarForrestdown

    Ja super schattig! Ik heb ze ook al zien hangen, maar omdat mijn mannetje nog in 62 zit qua maat, twijfelde ik… Maar ik kijk net op de site en ze hebben ze vanaf maat 68! Dus misschien toch 1 aanschaffen? 🙂

  2. AvatarNicky

    Leuk! Ik vind jumpsuits heel leuk bij kleine kinderen staan. Mijn jongens zijn al wat groter en willen dit niet meer dragen, wie weet mijn kleine dame wel 🙂
    Leuke aankoopjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *