Geshopt voor Nim: Warm de winter in met LuckyNo.7, Beau Hudson & Kiabi.

Het is alweer bijna zover, De winter! Ik heb een gruwelijke hekel aan kou, dus de winter en herfst zijn niet mijn meest favoriete jaargetijden. Ik vind het al enorm lastig om mezelf te kleden tijdens de kou, laat staan wat ik Nim aan moet doen. Maar gelukkig hebben we wat items gevonden waardoor hij winterproof naar buiten kan.

Gelukkig kwam ik bij LuckyNo.7 en Toddlers and Tees mega handige tube sjaals tegen. Nim is niet zo weg van dingen op zijn hoofd of om zijn nek, maar deze sjaals zijn toch wel oke voor hem. Ze zijn niet te dik maar beschermen toch dat kippen nekje tegen de kou. En ja, streepjes… dat past bij alles in zijn kledingkast! Hij heeft ze al meerdere malen gedragen en vind het prima! Alleen als hij het warm krijgt trekt ‘ie ze zelf over zijn hoofd af.

En, een winterjas is ook in the pocket! Ik wilde graag een houtje touwtje jas voor ‘m en die vond ik! Bij Kiabi. De stof aan de binnenkant van de capuchon is zwart wit gestreept dus past bij beide sjaals. Mooie match dus. De jas is nu nog iets aan de grote kant, maar het is dan ook nog niet echt winter dus hij kan nog wat groeien er in!

De sjaal van LuckyNo7 (grijs/zwart gestreept) is 12,95. De zwart/wit sjaal is van Beau Hudson en is 12,50. De jas bij Kiabi vandaan kostte 24,95.

Is jou kindje al klaar voor de naderende kou?

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

3 Reacties

  1. Avatarsaved with style

    Ja, zo goed als op een paar truien en regenlaarsjes na ;). Deze sjaals lijken me echt een uitkomst, dun maar toch bedekken ze het nekje. De jas vind ik ook super, gaat denk ik heel mooi staan bij Nim. *handgeklap voor je mooie foto’s! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *