GIVE AWAY: Persoonlijke favorieten

Yay, eindeijk is er weer een Give Away. Na alle leuke reacties op het DIY inpak artikel dacht ik ik ga gewoon een cadeautje weg geven. Het is er wel een voor mama’s of misschien als je een lief neefje of nichtje hebt is het ook leuk om mee te doen! De foto hierboven verraad het al natuurlijk maar lees gauw verder als je dit leuke pakketje graag zou willen winnen.

De afgelopen 1,5 jaar hebben we met Nim heel wat verzorgingsproducten afgelopen om te kijken wat prettig was voor ons allemaal. Het zijn toch dingen die je dagelijks erg veel gebruikt en dan moet het wel prettig werken toch? Ik had het idee om een leuk pakketje te maken met onze favorieten om dan weg te geven aan een van jullie! En dat is me gelukt, ik heb het een en ander bij elkaar gezocht wat wij veelvuldig gebruiken, het is een handig en bruikbaar pakketje geworden. Nieuwsgierig wat er precies in zit? Ik zal het even opsommen!

GiveAwayNaif4– NAIF billencreme: Wij gebruiken de billencreme van Naif erg veel, het is een heerlijke creme en doet zijn werk goed. Toen ik de vraag kreeg of ik dit product wilde testen twijfelde ik geen moment! Bovendien vroeg ik heel brutaal of ik er een extra tube bij kon krijgen om weg te geven, ik liep al langer met het idee een soort luier etui weg te geven inclusief inhoud en de billencreme pastte hier perfect bij natuurlijk. Ik kreeg de extra tube erbij plus een mini van de wasgel.
– Bio cotton stretch romper van de Zeeman: Nim heeft alle kleurtjes wel gehad van deze rompers, ze blijven mooi en zacht en sluiten erg goed aan. Omdat ik een gewone romper zo saai vond heb ik er een wolkje met druppels op gestreken met flockfolie! Iets wat je in een DIY hier al eens voorbij hebt zien komen! Het is een maat 98-104 en kan voor een jongen en meisje vind ik!
– Beren etui: Oke, wij gebruiken hem niet zelf… Maar bij mijn ouders ligt hij op de beneden verdieping met luiers, doekjes e.d er in klaar als Nim verschoond moet worden. Ideaal en dat ziet er toch reuze gezellig uit?
– In de ingepakte pakjes zitten billendoekjes en luierzakjes van de Action. (ze fotografeerde niet zo mooi bij de rest, vandaar ingepakt haha) De billendoekjes van de Action hebben een klik dekseltje, ideaal vinden wij! Ook de luierzakjes zijn enorm handig om de vuile luier plus doekjes in de gooien, dicht te knopen en geurloos weg te kunnen gooien!
– 2 Albert Heijn luiers. Na Pampers, Aldi en Bumblies zijn we nu al een aantal maanden over Albert Heijn luiertjes. Ik heb er gewoon 2 bijgedaan in maat 5, wat Nim nu draagt… Luiers horen wel in een luieretui natuurlijk!

GiveAwayNaif3

GiveAwayNaif2Nou dat was de inhoud van de Give Away! Dan nu…
Wat moet je doen om te winnen?
– Laat hier onder dit artikel een berichtje achter waarom en voor wie je deze luieretui zou willen winnen!

Meer kans maken?
– Volg mij op Instagram en like en deel de Give Away foto daar met #psnimgiveaway erbij, laat me hier bij de comments weten dat je via Instagram gedeeld hebt en onder welke naam!

Deze Give Away sluit op vrijdag 30 Januari om 00.00. Zaterdag 31 Januari helpt Nim mij een winnaar te kiezen d.m.v naambriefjes in een beker, die dag zal ik contact opnemen met de winnaar (vul dus het juiste e-mail adres in bij de comments!) en komt het hier op de blog te staan!
Good Luck everyone!

5
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

21 Reacties

 1. AvatarAnneleen

  Wat een geweldig en mooi pakket! Ik ga niet mee doen met deze winactie omdat ik de moeders (of vaders) onder ons een eerlijke kans wil geven. Ik hoop dat je binnen een paar jaar nog eens zo’n winactie doet, dan doe ik heel graag mee πŸ˜‰ vooral dat rompertje vind ik er heel schattig uit zien!

 2. AvatarMirte

  Super leuk pakketje! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn dochtertje Lila. Gebruik zelf de billencreme van Weleda en zou die van Naif ook graag eens testen, zelfde geldt voor de luiers van AH, heb vele soorten geprobeerd, maar die van Appie nog nooit.

 3. AvatarLaura & Vic

  Oei derest van mijn reactie wilde blijkbaar niet mee ;)!

  Er kwam dus nog achter… Aangezien wij alle babyspullen nog moeten testen zijn dit soort tips altijd welkom ;).

  Groetjes

 4. AvatarGeertje

  Wat een super leuke giveaway! Erg leuk hoe het is ingepakt. Ik maak graag kans hierop, want ik denk dat de romper super zou staan bij m’n zoontje πŸ™‚ En de andere producten zou ik ook graag willen uitproberen.

  Groetjes van Geertje

 5. AvatarLisa

  Oeoehh wat leuk, Γ©n schattig. Vooral Naif ben ik erg benieuwd naar en die items zijn echt leuk uitgekozen en ge-DIY’ed. Bij ons is een kleine meid onderweg waar we deze spulletjes graag voor zouden gebruiken! Groetjes, Lisa

 6. AvatarRoos

  Wat een fijne give away! Ik wil al een tijdje wat producten van Naif proberen, maar eerst mn spul van Weleda opmaken. Aangezien dat bijna op is, en ik ook nog geen luieretui heb, wil k heel graag mee doen voor mn beide zoontjes! Ik deel hem ook op IG, met mamaroosblog!

  1. AvatarSandra

   Oh had een smiley ertussen gedaan en daarom maar een half bericht. Laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze toch, ik ben er weer in beland dus kan wel een leuk cadeautje gebruiken πŸ˜‰ ik deel hem op IG via @missmaatsale

 7. AvatarMarjet

  Wat een leuk pakketje! Allemaal merken en producten die ik niet ken. Het is voor mij allemaal zo nieuw en ik maak graag kennis met deze mooie spulletjes en met jullie!

  Ik zou heeel blij worden van dit pakketje!

 8. AvatarDesiree

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee voor onze Hayden. Hij gaat nu langzaam naar maat 98 dus die romper gaat ‘m super staan (en vervolgens kan z’n zusje m over ruim anderhalf jaar aan ;-)). Ook ben ik erg benieuwd naar Naif. Veel goeds over gelezen, maar de prijs houd me een beetje tegen.

 9. Avatarjessica

  Wat super leuk! Ziet er goed uit en ook onwijs leuke producten. Ik die heel graag mee. Ik heb hem ook gedeeld op Instagram onder de naam @jessicavlinder

 10. AvatarEefie

  Wat een leuke winactie!rompertje vind ik echt te gek ook al zou die op de groei zijn , ze heeft nu 74-80. Ik zweer ook bij de ah luiers enne ik ben heel nieuwsgierig of die crème van naif wat is voor de gevoelige huid van mijn dochter. En de berenetui is gewoon te schattig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *