GIVE AWAY: setje van Baobab

Hier is ‘ie dan. De allereerste give away op mijn blog. Zoals je kon lezen in de outfit #10 post kregen we dit setje opgestuurd voor Nim. Ik wist dat het aan de krappe kant zou zijn en vond het leuk om het setje te reviewen en het daarna weg te geven aan iemand die er wat langer wat aan zal hebben. Kijk gauw verder wat ik van je vraag te doen om kans te maken op dit lieve kleding setje van Baobab.

Wat moet je doen?
– Volg mijn blog op Bloglovin’.
– Laat onder deze post een reactie achter voor wie je het setje zou willen winnen.

Extra informatie:
– Het setje is maatje 6-12 maanden, Nim past het wel met zijn bijna 18 maanden maar het is enorm krap! Hou dus rekening ermee dat de kleine waar het voor is er wel in gaat passen.
– Zaterdag 1 November maak ik de winnaar bekend op mijn blog, houd het dus in de gaten want ik stuur geen persoonlijk mailtje naar de winnaar!

Good luck!

Deze Give Away is gesloten, de gelukkige winnaar heeft het pakje inmiddels in huis!

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

17 Reacties

 1. AvatarFleur Overmans

  Wat een super leuk setje! Ik zou graag mee willen doen, voor mijn zoontje Jack die vandaag precies een maandje oud is. Dan heeft hij alvast een leuk setje in een wat grotere maat.

 2. AvatarTallie ( talliekort)

  Wat leuk een give away! Voor mijn zoontje Ryan zou het super leuk zijn! ik volg je op dit blog en op instagram al enige tijd en één van de redenen daarvan is dat ik Nim het zelfde type jongentje vind als Ryan ,wat erg leuk is om te zien en hem te zien opgroeien, ook al is hij ietsjes ouder als Ryan ( 8 maanden)……….Dus als hij Nim zo mooi stond ,staat hij Ryan vast ook erg mooi 😉

 3. AvatarRoos

  Jaaa ik doe ook mee! Voor mijn zoontje Moos, die zou het precies moeten passen! Zo niet, dan kan het naar het zoontje van mijn beste vriendin, die is eind juni geboren! Komt dus sowieso goed!
  Ps. Superleuk dat je een give away op je blog hebt, best wel een mijlpaal 🙂

 4. AvatarMarieke

  Ja leuk! Ik doe heel graag mee voor onze Sam (ook een klein Rotterdammertje). Hij kan er meteen in, dus een lekker pakje voor de komende herfstdagen!

 5. Avatarrika

  Volgen doe ik je al heel lang, want nim is echt een voorbeeld voor hoe ik mijn kleine Koppe kleed. Zn plusjes broek staat hem geweldig. Deze outfit is perfect voor zn eerste verjaardag op 12 11. Groetjes Riek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *