Family, Happy Moments, Home

Happy Moments #10

Een eeuwigheid geleden kwam de laatste ‘Happy Moments’ voorbij. Ik heb in de tussentijd heus wel mooie momenten vast gelegd, en stil gestaan bij het leuke op een wat minder leuke dag. Maar het kwam er maar niet van alles weer eens op een rijtje te zetten en hier te delen. Maar, het is een van mijn favoriete rubrieken… dus er moest verandering in komen. Vorige week had ik weer eens fijn een dag alleen thuis, geen happy moment maar een happy day eigenlijk ;). Ik pakte mijn camera er bij en legde wat fijne dingen vast waar ik op dat moment in huis instant happy van werd. Oke, en een paar extra kiekjes van vader en zoon. Want dat zijn toch wel de meest gelukkige momentjes als ik die twee bezig zie!

9

3

4Het is nog geen eens Sinterklaas en hier hangt al een kerstster. Ik word er blij van, met een klein lichtpuntje in het midden is het een gezellig ding zo op de donkere ochtenden en avonden!
Verder geniet ik enorm van onze nieuwe bank, we hebben ‘m nu een aantal weekjes en bevalt echt zoveel beter dan ons oude exemplaar. Elke ochtend als ik de woonkamer in loop ben ik weer happy dat we deze gekozen hebben. Met het mooie plaid en kussentje van Roomblush er op is het een heerlijk plekje om te vertoeven.

2Oja, mijn nieuwe jas van de Forever21. Love at first sight. Heeft niet veel meer uitleg nodig denk ik.

8Nog steeds komt Kay af en toe thuis met een mooi samengesteld bosje bloemen bij de bloemist vandaan. Ik geniet van de mooie kleuren van zo’n boeket! Staat altijd enorm gezellig. Het icescream lampje komt bij De Gele Flamingo (nog zo’n geluksmoment, het vinden van een leuke webshop!) vandaan, wat een cutie he?!

7Sjaals aan een dino haakje… Ik hang ze elke dag goed omdat Nim ze er vaak vanaf trekt. Maar dat vind ik niet erg, mooie warme sjaals, gave wandhaken… in zijn kamertje zijn is al een happy moment op zich.

6Zo af en toe win ik iets via winacties bij andere blogs of via Instagram. Een enorm geluk, vroeger won ik echt never nooit wat zelf. Deze onwijs mooie trui van Little Man Happy komt bij UrbanMINIshop vandaan, via de blog van Nathalie kon je zelf een item kiezen wat je zou willen winnen. Ik dacht, doe eens gek en kies iets wat ik niet ken qua merk. En guess what, we won! Ik zeg je, de trui is echt heel erg zacht en de print… die is toch gewoon fantastisch! Ja, zeker weten een happy moment toen dit bezorgd werd. Hij hangt nu te pronken aan de lockerkast in Nim zijn kamertje!

2Spelen, spelen, spelen. Zijn grootste geluksmoment is naar buiten gaan en rennen vliegen hollen en spelen. We gaan in het weekend regelmatig op pad en proberen zoveel mogelijk rekening te houden met deze grote behoefte van Nim. Want eerlijk, als hij happy is… Zijn wij dat automatisch ook.

11

3These two! Meer is er niet nodig.

Wat is jouw grootste geluksmoment? Tell me!

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

7
Avatar

Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 Reacties

 1. Avatar

  Wat leuk, die ster! En ik vind jullie nieuwe zetel ook erg mooi! 🙂

 2. Avatar

  Fijn lijstje! De laatste foto is echt fun! Enneh hier is ook al wel wat kerstversiering te zien 🙂

 3. Avatar

  Wat een mooie bank hebben jullie nu! Kleur en model ziet er al heel gaaf uit. Mooie happy moments heb je beschreven.

 4. Avatar

  De jas van forever 21 is echt heel erg leuk! Kan me voorstellen dat je er op slag verliefd op was. En een prachtige foto de laatste 🙂

 5. Avatar

  Weer prachtige foto’s. Mag ik vragen waar je de foto lijst van camping under the stars hebt gekocht. Ben al tijden op zoek naar een mooie lijst. Heb net weer een prachtige A poster gekocht. Maar nog geen mooie zwarte lijst ervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *