Happy Moments #2

Ziek, hoesten, slecht slapen en ongehoorzame buien. Een hoop bad moments dus. Dat vraagt om een happy post! Ik vind het een leuke om er in te houden, voornamelijk omdat ik met mijn camera wat mooie kiekjes kan schieten en dan besef dat er best wat mooie momenten op die dag waren! Deze happy moments gaan over gisteren, Nim ziek en slecht geslapen, Kay ziek en werkte thuis en ik had door het gehoest van de mannen nog ook erg slecht geslapen. Daarbij had Nim totaal zijn dag niet, luisteren ho maar en met speelgoed moet je heel hard gooien toch?!

Op de foto bovenaan zie je 4 seizoen kaartjes van de webshop vanMariel. Ik won ze bij DeniesOverseas en ben er super blij mee. Ze hebben al verschillende plekjes gehad in de woonkamer maar ik vond ze op de schuifdeur van de kast heel mooi staan. Om aan de herfst even duidelijk te maken dat ik van de lente hou heb ik het er maar bij geschreven haha.

+ Kay was ziek thuis maar ging wel aan het werk. Zo konden we toch gezellig lunchen met z’n drieën.
+ Ik nam tijdens Nim zijn ochtend dutje een sprintje naar de Action, op zoek naar het fantastische hertenhoofd! Missie geslaagd.
+ Ik had zelf ook nog leuke kaartjes besteld bij Twentysomethin’ die ik een plekje gaf.
+ Bij Action nam ik ook weer haak katoen mee, van die t-shirt stof bollen. Zwart en wit, voor een leuk nieuw diy projectje.
+ De houten dobbelsteen blokken die we voor 3,- scoorden bij de Kwantum zijn een succes, Nim gaat er voor zitten en maakt een mooie hoge toren ervan.
+ Nog een voordeel van een thuiswerkende papa voor een dag? Hij was al thuis toen hij klaar was om 17.00!
+ Met z’n drieën dansen op de muziek van de film Rio. Nim kan er wat van!

Som jij ook je ‘happy moments’ aan het einde van een dag wel eens op als je vond dat het een niet zo toffe dag was?

Volg je mij al via Bloglovin’Instagram en Pinterest?

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

5 Reacties

  1. Avatarsaved with style

    Respect dat je de hier de tijd voor neemt, maar wel heel waardevol. Ik vind je hertenkop en hoe je hem gestyled hebt heel tof. De kaartjes op de schuifdeur is ook leuk bedacht! De laatste twee foto’s vind ik OOK mooi (sorry haha), zelfs de laatste heb je leuk gestyled. Ben benieuwd naar je DIY, dat garen ziet er leuk uit! X, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *