Happy Moments #3

Al een paar weken slaap ik best wel slecht, en het is niet steeds door Nim want die slaapt over het algemeen gewoon lekker door ‘s nachts. Een enkele keer is het wel eens ‘team no sleep’ van zijn kant maar goed hij is dus niet de hoofd reden. De reden weet ik zelf ook niet zo goed. Meestal is het door hoofdpijn, niet lekker liggen, verstopte neus, zere benen, de slaap niet kunnen vatten, midden in de nacht wakker worden door een hoestende man of kind en erna niet meer kunnen slapen… Anyway… door het slechte slapen ben ik behoorlijk moe, en enorm prikkelbaar en zie soms alles vrij negatief in. Ook nog eens enorm vermoeiend. Maar, waar ik wel enorm blij van word zijn mooie spulletjes in huis, rommelen aan gezellige hoekjes in huis, leuke kaarten, en geknutsel samen met Kay. Gisterochtend was het licht in huis goed genoeg om weer foto’s te maken zodat ik een ‘Happy Moments’ post kon maken. Als ik de foto’s zie word ik er weer helemaal happy van.


Ik had weer wat heen en weer geschoven met de mooie spulletjes die ik allemaal heb, en uiteindelijk stond het op deze plank zo! De A4 poster heb ik nieuw en is van The Birds and the Bees. Het is een 2-in-1 poster, op de achterkant staat dus ook nog een super gave print.
De licht letter is zo’n kartonnen exemplaar van de Xenos die Kay en ik omtoverde tot licht letter. Ik had het op Instagram gezien en vond het te tof om niet na te maken. Ik ben erg blij met het eindresultaat.
Ook van het behangetje op de schouw word ik iedere dag nog erg blij.

Ach, de Sonny Angels. Ik vind ze nog steeds erg leuk en blij. De rechter kreeg ik van Kay bij Flavourites Live, ik pakte ‘m pas vorige week uit als December kalender cadeautje. Een roze dwerg panda, too cute! Ik wil er nog meeeeeer…

Het Happiness kaartje is ook van The Birds and the Bees en is ook nieuw. Een simpel maar mooi kaartje. Ik had een vaasje met een hyacintbol er in van mijn moeder gekregen en ik leukte hem op door wat druppeltjes erop te maken met een glas stift. Helaas bloeit de hyacint al weer uit. Maar mooi stond het wel.
De nesting dolls die ik bij Flavourites Live kocht hebben een mooi plekje gekregen, staan ze er niet mooi bij nu?! De cotton ball lights slinger is ook echt onmisbaar, het is zo ongezellig donker elke dag. Van die gekleurde lichtgevende bolletjes word je nog een beetje extra blij. Ik wel althans.

What?! Cadeautjes, cadeautjes, cadeautjes! Ik ben al begonnen met inpakken, waarom alles in tassen laten zitten als het er ook mooi bij kan liggen toch?! Ik moet nog verder met labeltjes vast maken aan de pakjes, nu maar hopen dat ik nog weet wat waar in zit!
We hebben overigens de hoge grijze vitrine kast naar de keuken verplaatst en een lage locker kast uit Nim zijn kamertje op de plek van die vitrine kast gezet. Wat een ruimte en licht geeft dat zeg, en meteen een mooi plekje dus voor die cadeautjes 😉

Deze kleine man deed een ochtend slaapje van 2,5 uur. En hij werd wakker met een big smile en een grote bos krullen. Mama werd daarna overladen met natte snot kusjes, heerlijk!

Terwijl ik bezig was met de foto’s verplaatste ik de licht letter. Hier vond ik ‘m namelijk ook leuk staan. We hebben geen plek voor een kerstboom en het lijkt me ook niet erg veilig met Nim in de buurt. Dit kegeltje van houten takjes en lichtjes hebben we al wat jaartjes, het waren er 2 maar 1 heeft het loodje gelegd helaas. Maar zo met de X van X-mas staat het ook erg gezellig kerstig.

Wat waren jouw happy moments gisteren?

Volg je mij al via Bloglovin’?
Op Instagram kun je me vinden onder de naam @psnim!

4
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

10 Reacties

 1. Avatarsaved with style

  Inderdaad mooie plaatjes en plekjes in huis om blij van te worden. Het hoekje met de kerstcadeaus is echt leuk! Ik zou zo alle pakjes uit willen pakken haha, is dat misschien een optie :-p?
  Ik wens je een mooie dag toe met heel veel happy moments! X, Judith

 2. AvatarDiana Carlton

  Wat leuk om al die cadeautjes daar mooi ingepakt te zien staan! Fijn dat je, ondanks de mindere nachten, je dag toch kunt “opvrolijken” door je mooie hoekjes in huis. En natuurlijk door dat kleine ventje van je!

  1. AvatarPauline

   Ja he haha, kunnen we er lekker lang naar kijken voordat het uitgepakt mag worden ;).
   Ja, ik vind dan ook niet leuk om maar de hele dag op de bank te hangen, beetje rommelen in huis geeft nog een mooi resultaat ook! Nim word ik altijd blij van! 🙂

 3. AvatarAgeeth Mooij

  Het is een drukke periode in het jaar en ook nog eens donker en koud. We ‘moeten’ van alles van onszelf.
  In huis rommelen en mooie plekjes maken geeft voldoening. En je hebt hele mooie plekjes gemaakt!
  Wat kijkt Nim lief en open in de camera; prachtige foto!

 4. AvatarAnneleen

  Hier nog zo’n slechte slaper, vervelend hé… Toch goed van je dat je, ondanks de slechte nachten, je goed kan bezig houden. Wat een gezellig hoekje! En die cadeautjes staan heel erg tegen die muur. Heb je die kerstboom gewoon gemaakt met washi tape?

  1. AvatarPauline

   Ja, echt heel erg vervelend :(. Ik vind een beetje rommelen met mooie spulletjes in huis heerlijk om te doen, en vooral het genieten van het eindresultaat natuurlijk! Ja heb het met washi tape van de Hema er op getaped! Super easy 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *