Happy Moments #4

Daar ben ik weer met een paar Happy Moments. De foto’s zijn vorige week genomen op 2 verschillende dagen, aangezien er een heleboel leuke momentjes waren vorige week heb ik het beperkt tot een aantal blijmakers uit onze woonkamer waar ik elke dag een smile van krijg. Ik had de woonkamer eens flink onder handen genomen met opruimen, schoonmaken en alle hoekjes weer ietsjes anders ingericht zo na de kerstdagen. Heerlijk is dat. Ook kwamen er vorige week 2 leuke pakketjes binnen! Nieuwsgierig? Kijk gauw verder dan..

HappyMoments4_1Ik kocht deze verjaardag kalender voor mezelf als kerstcadeautje en had nog helemaal niet gekeken naar de uitspraken die er op staan elke maand. Ik opende Januari en wat zag ik staan? Stay Weird. Well ok! Haha, ik vind ‘m echt te gek. Ik ga bewust niet kijken naar wat er bij de andere maanden staat, leuke verassing toch elke 1e dag van de maand. De kalender bestelde ik bij CarlijnQ.nl. Het lieve vilten hertje kreeg ik van mijn moeder, ze had onthouden dat ik ‘m zo leuk vond! Thnx mam, hij staat er nu gezellig bij!

HappyMoments4_2Nou, dan kan ik meteen wel ook de andere kant van de plank laten zien toch? Je ziet 2 doosjes met de letters ‘P’ en ‘K’ staan, ook deze deed ik ons cadeau voor kerst. Hier lees je gauw meer over!
Van de juichende beren op de mokken word ik nog elke dag blij, daar word je toch instant vrolijk van?

HappyMoments4_6Dan een leuk pakketje wat binnenkwam, het zijn 2 XXL paper bags om een boel van Nim zijn speelgoed in te gooien. Hij heeft ondertussen meer spullen dan tijd om ermee te spelen dus af en toe wat wegstoppen kan best. Ze zijn echt huge en zitten nu beide al propvol met knuffels, stapelblokken, autootjes enzo. En het mooie is, ze zien er hartstikke stylish uit in de woonkamer!

HappyMoments4_5Kijk, zie je de zak staan! Best leuk he?!

HappyMoments4_3Mijn favoriete nieuwe plekje in de woonkamer is dit hoekje. Sinds we de hoge vitrine kast naar de keuken deden en deze lage locker van Nim zijn kamer hebben gehaald lijkt het een stuk groter en lichter in huis. En ik geniet er enorm van. We wonen namelijk erg klein dus een beetje licht en ruimte voelt erg prettig. Maar dat ter zijde, ik kreeg van Kay een mooie bos bloemen in mijn lievelingskleur! Die moesten natuurlijk een mooie prominente plek krijgen. Met de poster en de DIY lichtgevende letter stond het al erg leuk. Ik zette mijn Hay Kaleido erbij met de leuke Nesting Dolls erop en ik was instant happy. Het ziet er zo knus uit!

HappyMoments4_4Lange Leo van Suussies.nl kreeg Nim cadeau voor kerst. Deze lange knuffel pop zit heerlijk op mooie Ferm Living blikken die ik mezelf wederom cadeau deed voor kerst. Snap je al waarom dit een Happy Moments artikel is geworden, ik had een hoop moois voor kerst gekregen van mezelf waar ik helemaal blij van werd ;).

IMG_20150103_170816En als afsluiter stiekem een Instagram foto. Maar wel het vermelden waard in dit Happy Moments artikel vind ik! Ik kocht voor mezelf nieuwe schoenen, een paar wat al enorm lang op mijn wensen lijstje stond. Toen ik ze op oudejaarsavond in mijn maat zag staan bij Pro Shoes en nog eens 5,- korting kon krijgen bestelde ik ze meteen! En weetje wat? Ze lopen heerlijk en ik heb er geen koude voeten in. Super blij mee dus! Nu Nim nog zo’n zelfde paar 😉

Het zijn veelal momentjes die jullie al voorbij zagen komen in de Dear Diary van week 1. Echter had ik nog mooie foto’s met de camera gemaakt in plaats van met mijn telefoon dus dat wilde ik nog graag delen met wat extra woorden erbij. Happy woorden wel te verstaan!

Wat maakte jou Happy vorige week?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe updates op PSnim? Volg mij dan via Bloglovin’ en Instagram: @PSnim!

11
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

9 Reacties

  1. AvatarDiana Carlton

    Ik vind het zó tof om te zien hoe jullie je eigen stijl hebben wat betreft inrichting van jullie woning. Waar iedereen standaard kiest voor plastic bakken voor het speelgoed, kiezen jullie voor leuke zakken. Heel leuk om te zien!

    1. AvatarPauline Auteur

      Wat een leuk compliment, dankjewel! Ik heb nog nooit van standaard gehouden en ben altijd opzoek naar leukere alternatieven. Thnx to Instagram en Pinterest de afgelopen jaren heb ik een heleboel van die leukere alternatieven en te gekke dingen gevonden. Uiteindelijk maken we er lekker ‘ons’ ding van zodat het mooi aansluit bij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *