Happy Moments #5

De Happy Moments artikelen op mijn blog vind ik zelf het leukst om te fotograferen. Fijne plaatjes van mooie dingen en hoekjes in huis, even stil staan bij de mooie dingen op de dag in plaats van de niet leuke dingen op een dag. Afgelopen maandag hielden Nim en in een pyjama dag. Ik had last van maag en buik pijn en heb een hoop schoongemaakt en opgeruimd in de woonkamer en in Nim zijn kamertje. Nadat ik daar letterlijk en figuurlijk klaar mee was (serieus.. ik stond al om 8 uur ’s morgens met een schoonmaakdoek in mijn handen!) had ik zin in wat mooie foto’s! And here they are, wat fijne plaatjes vanuit onze woonkamer en uit de kleine man zijn kamertje.

HM5_2Kay printte een nieuwe poster voor me uit, het is een free printable van AnneMares.nl. Dat vroeg meteen weer om wat veranderingen haha. Heerlijk vind ik het om dat te doen.

HM5_4Een toepasselijk kaartje voor de maandag. Regen! En Lange Leo blijft gezellig in de woonkamer hangen, ik vind ‘m zelf zo gezellig en blij.

HM5_6Mijn kleine aapje zat weer eens vast geplakt aan de Ipad, ziet er toch wel onwijs schattig uit.. Zo geconcentreerd als dat hij daar mee bezig kan zijn. Zelfs met appelstroop aan zijn mond haha.

HM5_7De Hello Apparel trui blijft m’n favoriet, zodra hij weer gewassen is hang ik ‘m op deze plek boven Nim zijn bedje. Kan ik er vaak naar kijken, want Nim heeft best veel kleertjes en heeft de trui niet dagelijks aan.

Dat waren ze weer voor deze keer. Stuk voor stuk foto’s van iets moois om blij van te worden.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe updates op PSnim? Volg mij dan via Bloglovin’ en Instagram: @PSnim!

8
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

6 Reacties

  1. AvatarJudith

    Mooie foto’s weer, echte geluksmomentjes. Die foto van Nim is ubercute, hij kijkt zo wijs met z’n opgetrokken wenkbrauwen hihi. Je nieuwe poster is leuk! Ik vind sowieso dat je dit/dat hoekje altijd leuk opmaakt. X, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *