Happy Moments #6

Het is weer tijd voor wat fijne en gezellige foto’s! Afgelopen dinsdag zou ik visite krijgen van een mama met haar zoontje, maar kindjes gooien nog wel eens roet in het eten dus helaas hebben we de date uit moeten stellen. Gezien ik wat had opgeruimd, schoongemaakt, met spullen heb geschoven en wat lekkers had gebakken (och wat erg, heb het helemaal zelf op moeten eten haha) zag ik mijn kans om weer wat fijne plaatjes te schieten!

6Nim deed deze middag een dutje van wel 3 uur. Lucky me! Ik heb mijn tijd heerlijk voor mezelf besteed gezien er (bijna) geen huishoudelijke klusjes meer te doen waren. Met een lekker stuk zelf gebakken brownie vertoefde ik een tijdje op de bank. Daar kan ik echt van genieten. Ik heb me alvast verdiept in Nim zijn upcoming birthday. Ideeen in overvloed voor het feest en een deel van zijn outfit is zelfs al onderweg. Ja, dat is natuurlijk nummer 1 op mijn lijst haha.

8De maand maart is weer begonnen en dat betekent weer een nieuwe bladzijde van deze leuke kalender van Studio Stationary. Yee Ha! met recht want wat is het weer af en toe al lekker zonnig, dat smaakt naar meer. Ik kan niet wachten tot de zomermaanden.

3Over de zomermaanden gesproken, langzaam word Nim zijn kledingkast gevuld met fijne zomerse items. De nieuwe collecties komen een voor een binnen in de allerleukste webshops en ik blijf nieuwe merkjes en shops ontdekken. Zo leuk ook om diversiteit aan merkjes te zien in zijn kast, ik ben gewoon jaloers op zijn kleding haha.

Afijn, in de Dear Diary afgelopen maandag kon je al een sneak peak zien van een leuke bestelling bij KukuKid. Helaas is er wat mis gegaan met de maat van 1 item dus een volledig artikel kan ik nog niet maken. Wederom een kleine sneak peak dus, want dit soort leuks kan ik toch niet voor mezelf houden? Die print is toch geweldig?!

4Oja, alsof ik nog niet genoeg gekocht had namen we bij de pop up store afgelopen zondag van Bambini Amore nog een extra sjaaltje mee van Lucky No.7 voor Nim. Degene die hij al had word echt afgedragen omdat het een fijn klein dun sjaaltje is en het hem niet in de weg zit. Wederom een streepjes sjaal, dit keer wel verticaal in plaats van horizontaal 😉

7Verder haalde ik weer fijne kersenbloesem takken in huis. Ik hou van roze en schattige bloemen, dus deze takken zijn perfect!

9De Buy Less, Buy Better Challenge gaat erg goed, mijn twee aankopen staan gezellig bij elkaar en ik ben verliefd op beide. Nim is stiekem een beetje verliefd op de robot, ik vond hem terug in deze houding op de bank. Zie je de mooie emaille mok met chocolade? Daar mocht Nim niet aankomen van mama, zou hij zijn gevoel geuit hebben op de robot? haha ik vond het wel geinig, dus Meneer Cubebot staat er lekker bij zo naast de chocolade.

2Last but not least, ik hou van dit dekentje! Momenteel hangt hij over de leuning van de bank en kruipt Nim er ‘s morgens meteen onder als hij uit bed komt en zichzelf op de bank parkeert voor zijn favoriete tv serie op het moment: Masha en de Beer. En nadat hij uit bed komt van zijn middag dutje duiken we er samen nog even onder om bij te komen. Het is ook zo’n fijn zacht en warm ding, ik raad ‘m iedereen aan. Mocht je het gemist hebben, hij komt hier vandaan!

Wat waren jou Happy Moments? En kijk je ook zo uit naar de zomer?

Mocht je willen, dan ben ik ook te volgen op Bloglovin’. Dat maakt het volgen van nieuwe artikelen een stuk makkelijker!

5
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

9 Reacties

 1. AvatarSandra(missmaat)

  Ohg dekentjes zijn zo lekker. Hier ook altijd een jongetje onder een dekentje als hij moe is of net wakker. Wij hebben een zelf gemaakte door oma als favo maar deze is ook gaaf.
  Lekker he die middagslaapjes nog, kon daar ook altijd zo van genieten.

  1. AvatarPauline Auteur

   Hi Sandra!
   Ja, heerlijk da ze dat fijn vinden haha. Ik kruip ook graag onder een dekentje namelijk. Zelfgemaakte dekentjes zijn ook erg fijn 🙂
   O jaa, ik hoop dat dat nog even aanhoud die middag dutjes haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *