Happy Moments #7

Het is even geleden, de laatste keer dat er Happy Moments foto’s voorbij kwamen. Ik heb zo af en toe eens wat fijne dingen gefotografeerd maar steeds niet genoeg om echt een artikel aan de wijden. Uiteindelijk bedacht ik me dat ik al die fijne momentjes best bij elkaar kon plakken! Eigenlijk is dit dus een Happy Moments artikel van de maand April. Natuurlijk waren niet alleen deze momentjes geluksmomentjes, er waren er wel een heleboel meer. Maar ik loop dan ook niet 24/7 met een grote zware camera om mijn nek om ze allemaal vast te leggen! Kijk je weer een keer mee?

8 Kay brengt de laatste tijd vaak een klein bosje bloemen voor me mee als hij boodschappen heeft gedaan, meestal zijn ze roze en hebben ze veel blaadjes. Just how i like it 🙂

7Zo heel soms stap ik eens een winkel binnen waarvan ik weet dat mijn portemonnee dat niet leuk zal vinden. Een voorbeeld van zo’n winkel is Marqt. Een supermarkt met allemaal geweldig (duur) eten en drinken in mooie verpakkingen. Ik ging de laatste keer onder andere naar huis met een reep chocola waar Zeeuwse babbelaars in verwerkt zaten, nou hij smaakte goed samen met een kopje warme chocomelk!

4Weer een fris bosje bloemen, wit en roze dit keer. Ook kocht ik een paar mooie kaartjes van Eef Lillemor, onweerstaanbaar die lieve diertjes toch?!

6Ik was weer eens naar de gewone markt geweest voor wat fruit. Natuurlijk kunnen aardbeitjes niet ontbreken, heerlijk zomerfruit is dat! Om Nim een beetje te verwennen maakte ik een schaaltje yoghurt met aardbeitjes en wat honing eroverheen klaar na ons diner voor twee. Wat denk je? Hij moest het niet. Prima, eet ik het toch zelf ook. Heus geen straf!

5Aan mijn favoriete boompje in de tuin begon mooie roze bloementjes te bloeien. Wat fijn! De lente is nu echt begonnen voor mijn gevoel, want dit boompje is de eerst bloeiende voordat de rest van de planten weer mooie bloeiende bloemen krijgen.

11Eerse paasdag vertrokken we naar het strand. We hebben gewandeld, uitgewaaid, gegeten en gespeeld. En een boel foto’s gemaakt van ons kleine gelukkige ventje. Wat een vrijheid!

10These two! Do i need te say more?

2De eerste buiten maaltijd was een feit! Wat onwijs fijn is het als dat weer kan.

3En Nim begon ook met zelf eten van zijn eigen bestek. Het geeft een boel geknoei, maar ook een hoop trots. Hij doet het maar wel mooi weer zomaar!

1Ik had mijn eerste ouderschapsverlof dag in April. Ik besteedde de hele ochtend aan shoppen, zelfs voor mezelf! Uiteraard kon mijn kleine man niet achterblijven en ging de trui die boven de tas uit piept ook mee naar huis want er zat een fijne korting op.

9Mooie dingen mogen zeker groeien. Bij mijn aankopen bij Sissy Boy kreeg ik een mooi boekje, vol met sfeervolle foto’s! Ook kocht ik een kaartje waar plantenzaadjes in zitten voor Kay. Hij is dol op tuinieren, en op mij natuurlijk dus deze vond ik wel gepast haha.

En dat waren een tal van happy moments van afgelopen maand! Op naar een heleboel fijne zonnige en gelukkige momentjes weer 🙂

8
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *