Happy Moments #9

De laatste Happy Moments post is alweer even geleden. Druk druk druk zullen we maar zeggen. Dat neemt niet weg dat ik soms zo tussen de bedrijven door wat snelle kiekjes heb gemaakt van geluksmomentjes hoor! Dit maal zie je wat fijne sfeer foto’s van happy moments van de afgelopen paar weken. Vooral bloemen en lekkere dingen komen voorbij! Twee dingen waar ik sowieso instant happy van word.

3Slippers, hele zoete koffie en een stukje chocolade met gekleurde Smarties er in. Kind op bed, dus me time! Dit verveeld mij dus nooit he?!

2Wat zei ik? Prachtige bloemen! Waar ik een bosje bloemen voorheen enorm zonde van het geld vond staat er nu bijna elke week wel een vers bosje. Gekregen van Kay of zelf uitgezocht bij de bloemist. Het liefst roze, nog steeds… Pink is my happy color!

7De prikkabel is een gave eyecatcher in huis. Hij breekt de witte muur een beetje en het staat enorm stoer naast een lieve bos roze bloemen. We moeten alleen de gloeilampen nog verwisselen voor LED lampen, de gloeilampen worden veel te warm tegen een geverfde muur aan. Voorlopig kan hij dus nog niet langer dan 5 minuten aan haha. Gelukkig zijn de zomeravonden lang en licht!

1Een tijdje terug ruimte ik onze slaapkamer flink op en deed een hoop troepjes weg. Ik zette de overige spulletjes wat gezelliger neer en heb sindsdien een nieuw favoriet hoekje, namelijk het beautyhoekje op de schouw 😉

5Wij hebben op het moment een tuin vol moois. Alles staat in bloei en we ontdekken dan ook steeds nieuwe plantjes. Dit lieve paarse ding stak in zijn eentje ergens tussen uit, dat vroeg om een foto!

6Zon en een zee met paarse bloemen, do i need to say more? Om over de zoete bloemengeur nog maar te zwijgen 😉

4Besjes! Fijn is dat, je tuin doorlopen en hier en daar wat kunnen plukken en opeten! Zo lekker vind je het niet in de supermarkt. Maar wel in ons gezellige stadstuintje!

livingroom_4resizedOh oh, dit was echt enorm lekker! Je zag hem vast al voorbij komen in de ‘Dear Diary’, maar ditmaal een mooiere foto ervan. Ik krijg spontaan weer trek er in! Wie zou hier nou geen happy feelings van krijgen? En eh, van dat fijne zachte vilten BolletjesKleed dat je ziet liggen word je ook enorm happy, echt waar… Oh zo zacht aan je blote voetjes!

2En, natuurlijk word ik het meest happy van dit kleine boefje!

Waar word jij nou instant happy van?

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

9
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *