Happy Moments #12

Koffie met heel veel melkschuim, taart of chocolade op een mooi bordje, kleurige bloemen,  favoriete plekjes en hoekjes in huis, nieuwe spulletjes en natuurlijk kleine Nim. Ik kan wel stellen dat ik dat het meest en het liefst fotografeer. Waarom? Daar word ik nou happy van! Zo ook gister.
Gister was een andere dinsdag dan een normale dinsdag. Want normaal heb ik om de week een vrije dinsdag alleen thuis, en zit Nim gezellig op de opvang. Maar het is vakantie, en dat betekend dat de opvang dicht is. Ik had dus een dag samen met Nim! En we maakten er wat gezelligs van…

21Het zonnetje scheen, ik had lekkers gekocht, koffie met veel te veel melkschuim gemaakt en het mooie Bloomon boeket stond te schitteren in de woonkamer. Oh daar word ik echt blij van, de kleuren, de geuren en gewoon… het totaalplaatje!

4 56De kanten gordijntjes in onze slaapkamer zorgt bij Nim altijd voor veel lol. Ook achter het raam staan en voorbijgangers begroeten brengt veel lol met zich mee. Mensen kijken verschrikt op, en glimlachen breed zodra ze dat kleine blonde mannetje zien staan. ‘Doeiii!’. Heerlijk om te aanschouwen kan ik je vertellen.

7 8Een kind ziet in heel veel kleine dagelijkse dingen grote uitdagingen, dingen die wij zelf vroeger vast ook geweldig vonden maar niet meer kunnen herinneren tot onze eigen kids ons het laten herinneren. Een net afgehaald bed bijvoorbeeld, wat nog opgemaakt moet worden maar de was is nog niet droog… Dat is toch geweldig om te gebruiken als trampoline. ‘1, en 2…. op je bips!’. We hadden dikke dikke pret samen op het grote bed. Het grootste happy moment van de dag!

3En oh, dat kamertje van Nim. Nog steeds instant happiness als ik er in sta. Het word steeds meer en meer af. Hoewel ik nog nodig moet behangen, er leuks aan de muur gehangen moet worden, en er nog een muur wit moet… zijn we al wel zover dat de muren glad en strak zijn. Een verademing vind ik.

9Je zoon zo in zijn kamertje vinden, superstil en omringt door de leukste boekjes. Daar groeit je hart toch van? Hij had niet eens door dat ik foto’s maakte.

Ik kan wel stellen dat het een leuke ‘vakantiedag’ was. Ook al was het binnenshuis, we hebben het gezellig gehad! En dat is hopelijk af te lezen aan de foto’s.

 

Ik hoop dat jij net zo’n fijne dag hebt gehad! 🙂

 

5
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *