Het Bloggersboekje

Al op diverse blogs zag ik ‘m staan, het bloggersboekje (soort van vriendenboekje van vroeger maar dan een beetje anders). Ik dacht is misschien ook wel leuk om te doen. Dus hieronder lees je mijn ingevulde lijstje!

Naam: Pauline.
Leeftijd: Ik ben 25 jaar.
Geboortedatum: 20 Juli 1988.
Broers/zussen: 1 jonger broertje.
Lengte: 1.57 (vet klein!).
Hobby’s: Ik hou van creatief bezig zijn, en dat kan vanalles zijn!
Favoriet schoolvak: Handarbeid/tekenen.
Favoriete schrijver: Ik lees graag boeken, maar heb geen fovorieten eigenlijk.
Favoriete TV programma: Op dit moment ‘Wie is de Mol?’.
Favoriete serie: The Vampire Diaries!! En nog wel veel meer maar dit is wel degene waar ik echt voor aftel tot ik er weer een aflevering kan zien.


Favoriete film: Ik word eigenlijk altijd blij van de nederlandse film ‘Johan’. Verder vind ik Twilight ook heel leuk.
Favoriet eten: Mexicaanse burrito’s
Ik ben goed in: Moeilijk om van jezelf te zeggen, ik denk dat ik wel goed ben in het plannen van dingen en creatieve oplossingen zoeken voor een probleem. En shoppen en kusjes geven aan Nim, daar ben ik ook heel goed in haha.

(Nim 2,5 maand! awhhh!!)

Ik heb een hekel aan: Hoofdpijn!
Droomberoep: Iets in de styling. Nu doe ik dat al dagelijk op mijn werk maar zou het super tof vinden om het op een hoger level te kunnen. Wat ik ook al jaren zou willen is een eigen webshop met zelf gemaakte spulletjes. En sinds ik mama ben geworden van een zoontje en er heel weinig in mijn smaak te shoppen is voor de kleine man lijkt me het ontwerpen van een betaalbare jongens kleding lijn ook heel gaaf.
Wat zou je graag willen:  Nu zou ik wel heel graag op vakantie willen, lekker weg met ze drietjes van het allerdaagse leven!
Favoriete blog: Zilverblauw.nlhttp://www.bleubirdblog.com en MommyToBe.nl
Favoriete blogonderwerp: Nim en alles rondom baby’s is mijn favoriete onderwerp!

 

Wat zou je graag willen bereiken met je blog: Ik ben deze blog begonnen om al mijn ‘babystuff’ voornamelijk op kwijt te kunnen. Ik ken niemand in mijn omgeving met baby waarmee ik mijn verhalen echt kan delen en dit leek mij een goede plek daarvoor. Verder weet ik nog niet echt wat ik ermee wil bereiken ik ben pas net iets meer dan een maandje bezig 🙂
Bloggersdroom: Ook dit heb ik nog niet echt. Ik ga gewoon lekker verder met het schrijven over mijn baby boy en deel leuke D.I.Y projecten en ik zie het wel!
Wat is je grote bloggerstip: Have Fun!

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *