HOME: Een BolletjesKleed!

Ken je dat, van die items die je al eeuwig lang op je wensenlijstje hebt staan en je toch gewoon telkens niet koopt en voor iets anders kiest? Ik kan je vertellen dat ik er daar een boel van heb staan op mijn lijstje, en dan betreft het voornamelijk de wat duurdere items. Oh oh, uren kan ik spenderen aan bedenken waar zo’n item dan allemaal leuk zou staan, mezelf overtuigen dat het het geld waard is en uiteindelijk… dan doe ik het toch niet. Maar guess what?! Een van die items op dat wensenlijstje heb ik nu in huis liggen! Namelijk een BolletjesKleed

Zodra ik iets nieuws in huis heb moet ik het gewoon overal even uit testen, gewoon om te kijken waar het het leukst is en zodat ik gewoon lekker kan aanrommelen in huis met alle andere mooie spullen die ik heb. Je snapt… toen mijn prachtige grijze BolletjesKleed bezorgd werd moest alles er aan geloven in de woonkamer en heeft hij elk plekje wel gezien. Hij is 80cm bij 100cm, dit ging dus prima! En laat dan nou ook wat fijne sfeerfoto’s hebben opgeleverd, kijk je mee naar hoe en waar je nou zo’n gaaf kleedje kan stylen?

play_2resized

play_1resized

play_3resizedNatuurlijk denk ik altijd als eerst aan mijn kind, het mooiste en het leukste is soms nog niet goed genoeg (in mijn ogen dan he?!). Dus het kleed legde ik neer op zijn speelplekje, de kleine man vond het wel wat hoor, al die zachte vilten bolletjes onder zijn voetjes. Daar kun je goed op relaxen! Of wat dacht je van boekjes lezen plat op de buik met een schaaltje lekkers erbij als het weer weer eens te wensen over laat? Ja.. De kids speelhoek is een goede plek voor een BolletjesKleed.

livingroom_3resized

livingroom_2resizedOke, deze mama denkt heus ook wel aan zichzelf! Onder ons nog steeds te gekke bijzet tafeltje van Ikea komt het BolletjesKleed ook prachtig uit. Ik maak graag boven aanzicht foto’s als ik weer eens wat lekkers voor mezelf heb gemaakt als lunch, lekkers moet je delen toch? ;). Dit tafeltje in combinatie met het grijze kleed doet het prachtig op foto, dus ook deze plek moest ik uitproberen. En een vaasje met lieve roze bloemen er in maakt het cosy sfeertje helemaal af! En wat ook super fijn is… Na een bank hang sessie de voetjes weer op de vloer, en dan voel je van die fijne zachte warme bolletjes onder je voeten. Aha, nu snap ik Nim zijn mini danspasjes op het kleedje.

livingroom_1resizedHet Bolletjeskleed moest uiteraard ook even voor mijn favoriete hoekje in huis gelegd worden. Voor niemand verder aangenaam aan zijn voetjes, maar wel erg aangenaam voor mijn zicht. Ik kan er naar blijven kijken, waarom had ik nou ook alweer niet eerder zo’n kleedje in huis? Het past er gewoon erg mooi bij zo, vind ik dan!

flowers_1resized

flowers_2resizedIk hou van styling, mooie foto’s en zoetigheid. Styling hoeft niet altijd praktisch te zijn, gewoon wat aanrommelen met spullen in huis en wat foto’s maken vind ik erg leuk vermaak. Het is goed voor mijn creativiteit en soms ontdek je hele leuke combinaties of kleurschakeringen die je nog niet eerder zou hebben bedacht. Ik had dus die prachtige roze bloemen nog, en toevallig zwichtte ik in de supermarkt voor een doosje spijs koekjes, wederom met dat mooie roze kleurtje. Met een matchend kleurend palmblad bordje erbij zag ik plots een mooie foto in gedachte. Roze en grijs? Dat is gewoon al-tijd goed.

play_5resizedHeb je na al mijn foto’s al helemaal het cosy vilten BolletjesKleed gevoel te pakken? Een beetje? Misschien als ik je vertel dat de vilten bolletjeskleden puur handwerk is door vrouwen uit Nepal wel? Deze dames doen hun werk graag en krijgen 2 tot 3 keer meer betaald voor hun werk dan de gemiddelde inwoner van Nepal. Zo kunnen zij zichzelf maar ook hun familie goed onderhouden en kunnen de kindjes geschoold worden, Geen verkeerde gedachte bij het aanschaffen van zo’n te gek kleedje lijkt me.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je geen passend kleed voor jouw interieur zal vinden. Alle kleuren, patronen en groottes van de kleden zijn op jouw wens aan te passen! Je kan dus een heel uniek en passend kleed er van maken. Waar zou jij voor kiezen? Een gave grafische print, een effen kleur… Fel of pastel? Zwart, wit en grijs… Of misschien wel een kleed vol verschillende kleurtjes?

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

icon_S

9
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *