Home: Verandering!

 
 
Grote verandering! We liepen al lang met het idee om lange planken op te hangen naast de schouw in de woonkamer. Nim begint langzaam het tijgeren en kruipen te ontdekken en gaat op onderzoek uit, tijd voor ons om alles wat hogerop te gaan zetten dachten we. Ik hou echt van leuke decoratieve spulletjes in huis, en dat stond nu wel een beetje overal en nergens.

Kay is vorige week toen ik super ziek op de bank lag snel naar de bouwmarkt gegaan om hout te kopen terwijl Nim sliep. Hij liet de planken op maat zagen zodat we thuis niet met al te veel herrie en zaagsel zouden zitten, echt handig die zaagservice! In een paar uurtjes was het gepiept. Ik heb er wat langer over gedaan om ze leuk in te richten (want dat gaat echt niet met een ziek hoofd, dan is alles stom), maar ben redelijk tevreden. Ik ga nog opzoek naar wat leuke eyecatchers voor erbij en er komen mini cactusjes in de 3 gekleurde bekertjes op de middelste plank. De kast die eronder staat gaat nog weg en dan komt de box eronder voor zolang we die nog gebruiken, als dat ding weg kan komt er een klein eettafeltje te staan. We hebben een piepklein huisje maar wel erg knus en gezellig.

 
 De gratis printable kalender komt van elskeleenstra.nl. Superleuk en handig!

Uiteindelijk gaat er nog een nieuw kleurtje op de muur en komt er ander behang op de schouw, maar dat komt nog wel (ooit, als er de tijd voor hebben nemen).

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *