Home: Woonaccessoires #1

Ik ben gek op decoratie spullen voor in huis. Het geeft zoveel sfeer en gezelligheid. We hebben er dan ook veel van, heel veel! Maar ik ben een hoop ervan best zat, onze smaak (mijne eigenlijk, Kay vind alles best) is veranderd. Weg met al die romantische style spullen, het zacht roze en liefelijke bloemenprintjes, hallo redelijk tijdloze items, felle kleurtjes en zwart wit. Ik heb het een beetje te danken aan Instagram, wat een prachtplaatjes komen daar voorbij. We zijn ook druk aan het verven in huis om de boel te veranderen, en daar horen ook wat nieuwe woon accessoires bij vind ik.
Afgelopen tijd hebben we wat leuke dingen verzameld, voornamelijk uit de sale. Want ik ben gek op sale ;). Maar, ook een aantal ‘normaal’ geprijsde items gingen mee naar huis. Dit is lang niet alles maar geeft wel een kleine impressie van wat voor accessoires ik happy word!

Het grijze en groene potje zijn van Bloomingville en kocht ik met 70% korting bij de Intratuin! Omg, ik kon echt niet kiezen daar, -70% op alles van Bloomingville! Het is geen goedkoop merkje maar het is plots super betaalbaar als er van een potje van 30,- nog 70% af gaat. Het vaasje met de plusjes is van Intratuin zelf en kon ik niet laten staan.
Het linker vaasje kocht ik bij de Hema en stond al lang op mijn ‘te kopen’ lijstje. Nu nog bloemen erin!

Mijn favoriete hoekje in huis! De vaas die je ziet is ook van Bloomingville en ook die kocht ik met -70% bij de Intratuin, er staat nu een mooie bos witte rozen in maar die had ik op de foto nog niet. Dan nog de 2 beren bekers, ze zijn van de Flying Tiger en waren maar 2,- per stuk… Ik zag er meteen bloempotjes in dus daar gebruiken we ze ook voor.
De mooie licht bollen slinger kreeg ik nog voor mijn verjaardag van mijn ouders cadeau, hij komt bij Loods5 vandaan en ik vind ‘m echt super gezellig staan!

Dat was het voor nu, ik heb nog een paar dingen op m’n ‘wishlist’ staan die ik graag wil hebben. En er zijn ondertussen nog wat bezoekjes aan de Flying Tiger geweest. Ik ben super blij met de dingen die ik tot nu gescoord heb om het in huis weer wat gezelliger te maken qua aankleding nadat we alle romantische prullaria hebben weg gehaald.

Verander jij ook wel eens van inrichtingsstijl? En wat is je favoriete winkel/merkje?

Volg je mij al via Bloglovin’, Instagram en Pinterest?

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

3 Reacties

  1. Avatarsaved with style

    Super leuke decoratie heb je gekocht! Alles van Bloomingville vind ik mooi, en die grote witte vaas is echt top! Mijn inrichtingsstijl is in de jaren ook wel wat veranderd, nu ben ik ook meer van het tijdloze, grafische en Scandinavische invloeden 😉
    Ik haal ontzettend veel inspiratie van IG en Pinterest. Ik ben wel erg blij dat ik nu een stijl of twee heb gevonden die ik echt geweldig vind en ook goed bij mezelf vind passen, wat een rust ;p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *