Review, Speelgoed, Spelen

In bad met Lilliputiens

Een tijdje terug schreef ik een stukje over een levendige bouw puzzel van Lilliputiens, wekelijks beleven we er veel plezier aan en pakt Nim hem er op een regenachtige dag graag bij. Vorige week ontvingen we een nieuw set van Lilliputiens voor in bad. Zachte en flexibele bootjes waar lekker mee gekliedert kan worden. Maandagochtend word er hier uitgebreid gedoucht of gebaddert, genoeg tijd dus om de bootjes uit te testen!

‘Cezar, Alice en ijsvogel zitten ieder opzeilbootje, klaar om een wedstrijd te houden! O! De bootjes van Alice en Cezar zijn omgeslagen, ze staan nu vol water en zijn lek als een zeef! Draai ze om en kijk hoe het water er in mooie straaltjes uitloopt.’

Dit leuke verhaaltje staat op de verpakking waar de bootjes van Lilliputiens in verpakt zitten, en met dit verhaaltje haal ik dan ook de bootjes tevoorschijn voor Nim. Hij heeft zich inmiddels al helemaal geinstalleerd in zijn geimproviseerde bad (grote emmer) en vraagt om speelgoed. De bootjes krijgen een warm welkom, en houden een flinke zeilrace onder toeziend oog van Nim. Zo leuk om die interactie met zijn speelgoed te zien, hele verhalen en herhaaldelijk hoor ik ‘Kjaar voor stat, afffff!’.
7 1Het leuke van de bootjes is dus dat ieder bootje een karakter van de Lilliputiens familie bevat en je ze dus zo aan je kindje voorstellen kan, maar hij zou ze dus ook kunnen herkennen door ander speelgoed van Lilliputiens. Onwijs leuk vind ik!

5 4 3 2Ik denk dat er wel een uur gebadderd is, met steeds een beetje warm water erbij zodat het bad lekker ontspannend warm bleef. Tot aan zijn kin in het water, en van alles uitgeprobeerd met de bootjes, uitvouwen, onder water, uit drinken, water door de gaatjes laten stromen, stapelen, vaarwedstrijd gehouden op ruw golvend water… ga zo maar door.

Wat zullen de bootjes met Cezar, Alice en ijsvogel de volgende bad sessie gaan beleven? Ik ben reuze benieuwd!

 

 

 

3
Avatar

Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Avatar

    Wat een prachtige foto’s trek je toch! Jij mag later onze kleine ukkepuk ook op de foto zetten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *