In de kast kast van Nim: A little Rebel and stripes

Vorige week maandag was een hele warme dag, tijd voor een heerlijke zomerse outfit dus. Natuurlijk werd de nieuwe zwembroek meteen getest en kwam ook de eerste korte broek uit de kast. We hebben het grootste deel van de dag in onze tuin doorgebracht, die staat nu helemaal mooi groen erbij en de eerste bloemen zijn ook al uitgekomen. Een mooi plekje nu om wat foto’s te maken van een spelende Nim in twee zomerse outfitjes!

A Little Rebel…

1

2Le Petit Rebelle, well he sure is! Dit hemdje van Little Urban Apparel staat mega stoer zo met blote armpjes. En alsof ze het weten dat ze een boevige quote op hun borst dragen gedroeg hij zich echt als een kleine rebel. Gelukkig wel een lieve rebel ;).
En de tent deed goed zijn werk, Nim heeft er heerlijk mee gespeeld en doorheen gelopen. Ik had ooit een DIY beloofd hiervan, ik ga er gauw werk van maken om het artikel af te maken. I promise!

4

5Het zwemshortje is van Bobo Choses en vind ik echt een leukerd, de kleine eigenwijze monstervoetjes erop maken het een speels shortje. Niet eens perse alleen als zwembroekje te gebruiken natuurlijk, ook als gewoon kort broekje is hij leuk. Ik zie Nim al helemaal lopen op het strand van de zomer met licht gebruinde huid, witblonde haren en deze zwemshort <3.

Stripes everywhere with Mingo Kids!

8

7Niet zo’n hele originele outfit, want een all over stripes outfit komt geregeld voorbij op Instagram. Maar ik wilde het ook eens proberen! Terwijl Nim na een plonsfestijn drijfnat was koos ik dus voor de short en t-shirt van Mingo Kids. Hij dartelde weer lekker rond in de tuin en ik legde het vast. Je ziet Nim hier blij en op zijn best… Wat een geluk hebben we met een tuintje in de stad!

6De kleding van Mingo Kids is echt top, inmiddels heeft Nim al 5 items in zijn kast en ik weet zeker dat het daar niet bij zal blijven. Kwalitatief mooi en een erg fijne pasvorm, en heerlijk basic zodat het met bijna alles goed gecombineerd kan worden.
Nu nog in mama’s maat haha 😉

Outfits Nim:
Hemd: Little Urban Apparel/River20Four
Zwemshort: Bobo Choses/LittleFashionAddict
Schoenen: Converse allstar

T-shirt+Short: Mingo Kids/ToddlersandTees
Slofjes: Boumy


Wat vind jij van een all over stripes outfit?

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’ & Instagram om niks meer te missen!

8
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *