In de kast van Nim: MIO&CO part 2

Pas geleden kon je al een leuke outfit van Nim zien met een te gek zomers broekje van MIO&CO. Afgelopen week was het weer een stuk frisser in Rotterdam, en dat gaf mij gelijk de gelegenheid om een gave sweater uit de kast te trekken voor Nim. Je raad het al, een sweater van MIO&CO. Hij zit nog iets ruim, maar de kleine man groeit maar en groeit maar. En eerlijk, een beetje oversized vind ik stiekem wel heel cool. Gepaard met een warme legging en stoere boots al helemaal. Kijk mee naar de leuke foto’s en de gave trui waar Nim plezier in maakte op het Museumplein in Rotterdam.

17

14

13Laat ik maar meteen beginnen over de gave sweater. Op het eerste oog lijkt het een gewone zwarte sweater. Maar als je beter kijkt, zit er een gaaf printje in de sweater. Een molecule print! Hoe stoer?! Het is een ultra lichte sweater die naar mijn idee voor koudere dagen nog best wel eens heerlijk warm zal zijn. Buiten dat zit er een enorme stretch in waardoor de trui lang mee kan, zoals bij Nim: Eerst oversized en eenmaal wat gegroeid kan hij door als een mooi aansluitend model. Je vind de Sweater Molecule Black hier! Hij is van de nieuwe Fall/Winter ’15 collectie van MIO&CO genaamd Papergrid.

5

4

3Nu Nim bijna 2,5 jaar is vind ik het leuk om wat stoerder te kleden. Stoer is in mijn ogen vaak wel met donkerdere kleuren, en hoewel donkere kleuren soms best zwaar kunnen staan bij een kleintje vind ik dat dat af en toe best mag. Bij de gave sweater vond ik deze donkergroene legging uit de nieuwe winter collectie van Mingo Kids gewoon te gek staan. MIO&CO en Mingo klinkt ook al lekker samen maar in een outfit zijn ze dus ook zeker erg leuk samen. De legging is wederom ook nog wat oversized en lang, maar ik geloof dat dat niet heel lang zo zal blijven. De stof is lekker dik en geschikt voor komende winter! Warme beentjes is natuurlijk wel zo fijn.

1

12En dan die leuke laarsjes nog. Totaal onverwachts kwam ik ze tegen bij de H&M. Toch maar even aan passen en niet alleen ik was verkocht… Nim vond ze echt te gek! ‘Oh hoo wauww’. Dat is best doorslaggevend kan ik je zeggen haha. Nog een beetje te groot, maar eigenlijk is ook dat niet erg. Voor aankomende winter heb ik wat van die dikke geiten wollen sokken voor hem ingeslagen en dat past dan prima in de laarsjes. Ze gaan open met een ritsje, dus geen gestuntel met vetertjes strikken gelukkig!

18Natuurlijk moesten de schoenen, legging en trui getest worden door Nim. Plassen springen en door de steentjes stampen was voor hem de meest passende test geloof ik.

21

22En iets verderop kwamen we een hele grote plas tegen. Jump, jump, JUMP! Is het niet net alsof hij over water loopt zo?!

19Wat vind jij van Nim zijn outfit en nieuwe items? Heb je ook iets van MIO&CO of Mingo Kids in de kast hangen voor je kind(eren)?

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

7
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

8 Reacties

  1. AvatarGeertje

    Wat een super stoere outfit! Hele mooie foto’s :)! Voor onze Senn heb ik de donkergroene sweater en de zwart-wit gestreepte longsleeve van Mingo gekocht. Ohja en de sjaal, haha! Ik vind Mingo een erg mooi merk. De sweater van Mio&Co staat Nim heel tof!

    Xx Geertje

  2. AvatarSonja

    Geweldig! Wat kan Nim zwart goed hebben! Bij C moet ik af en toe kijken of het haar niet te bleek maakt, maar daar heeft jouw mannetje -ondanks dat ie ook blond is- geen last van zo te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *