In de kast van Nim: MIO&CO part 3

Als laatste deel van de In de kast van Nim MIO&CO reeks showt Nim de wollen bomber jas van de nieuwe wintercollectie Papergrit. Zeker een item wat je in de kast van je kids moet hebben deze winter. Enorm blij met het jasje trokken wij er samen weer op uit op de fiets, en belandden eigenlijk erg dicht bij huis voor de foto’s. Bij Pompenburgpark heb je de bekende luchtsingel, die met die gele trappen. Ook is er een klein speeltuintje, een groentetuin, een plein, en de treinen razen voorbij… Genoeg om pret te maken voor Nim en voor mij om hem achterna te zitten voor foto’s. Stil staan is er niet meer bij, this boy can run!

26 17 In het webshop tip artikel over MIO&CO heb je al wat kunnen lezen over de bomber jas, dus zie hier de jas in actie. Dichtritsen heb ik maar niet gedaan want het bleek nog best warm in het zonnetje! Maar zo kun je wel zien dat de warme bontvoering in de jas er heerlijk wollig en zacht uit ziet.

21 4 5Dat je kindje warm blijft in deze jas is een feit. De mouwtjes zijn niet gevoerd met bont maar met een waterdichte stof. Ideaal als er wat sneeuw of regen uit de lucht valt en je nog op de fiets zit. Zijn ze niet meteen doorweekt ;).

25 22 14 18Wat ik fijn vind is dat de jas een mooie grijze kleur heeft die wel echt bij iedere outfit past. Dat is vaak het lastige van een jasje, op zichzelf is het heel leuk maar in combinatie met een druk geprint broekje bijvoorbeeld al wat minder geslaagd. Maar met dit jasje heb je dat dus niet! Ik kan me niets bedenken waar hij niet leuk bij zou staan eigenlijk! En zelfs bij meisjes die een leuk jurkje aan hebben zou hij leuk staan. Een wat stoerdere look creeer je er in ieder geval zeker wel mee.

11 12Laat ik niet vergeten te zeggen dat je kind enorm knuffelbaar is zo, het ziet er niet alleen zacht uit… Zo voelt het dus ook! De jas kost 48,50-56,50 en is verkrijgbaar van maat 50 t/m 128. Je vind hem hier voor baby’s en hier voor de wat grotere kids.

En, wat vind jij ervan? Een echte musthave of niet?!

OUTFIT NIM:
Jas: MIO&CO.
Streep shirt: Mingo Kids.
Jeans: River Island Mini.
Sokken: Keldershoeve.
Schoenen: Vans.

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook.


icon_S

9
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

6 Reacties

  1. AvatarIsabelle

    Staat hem prachtig! (Alles eigenlijk met zon knappie als nim) echt een leuk merk!! Blijkt dat het allemaal om de hoek bij mij wordt bedacht en gemaakt! Toevallig zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *