In de kast van Nim: MIO&CO

Het was vandaag zo’n heerlijke zomerse dag, dat we weer eens gezellig richting Villa Augustus gingen. Voor Nim trok ik een prachtig zacht groen dun broekje uit de kast, gepaard met een wit hemdje en stoere sokken helemaal leuk bij hem. Ik houd dan wel enorm van leuke printjes, ik ben ook heel erg fan van mooie basics in goede kleuren. En ik ben ook telkens verrast hoe goed hem dat staat! Kijk je mee naar de foto’s? Ze zijn weer erg leuk geworden!

9

8Dit te leuke broekje is van het merkje MIO&CO en is nog van de zomercollectie 2015 (gauw, nu nog in de sale!). Hij voelt heel zacht en soepel, en er zit een fijne structuur in. Als linnen eigenlijk! Toch is hij van 100% katoen. Met trekkoordjes in de middel en onderaan de pijpjes kun je hem goed aansnoeren. Ik heb de pijpjes opgerold omdat het lekker weer was, maar niet opgerold en met de koordjes aangesnoerd en een stel sandalen eronder ook erg leuk.
Nim is overigens een ster in zijn kleding vies maken als hij het nog maar net aan heeft, herken je dat? 😉

7

6Nim het mini modelletje. Wat een knapperd zo in een wit hemdje he?! Het hemdje is een super goedkoop maar fijn exemplaar van de Zeeman, daar kun je er nooit genoeg van hebben vind ik.

5Met converse allstars zit je nooit fout. Deze schoenen draagt hij vaak, dat is er al goed aan af te zien! Wat mij betreft de beste kinderschoenen. De sokjes met ogenprint vind ik ook echt te gek, ze zijn van Tiny Cottons en staan werkelijk waar leuk bij alle soorten broekjes.

4

1

2Rennen, trap klimmen, gek doen en vooral mama en papa laten schrikken. ‘Boys will be boys’, die uitspraak past Nim goed! In deze outfit kan hij het allemaal uithalen, een van de belangrijkste dingen aan kinderkleding vind ik toch wel is dat er in gespeeld, geravot en bewogen kan worden! Het MIO&CO broekje is daarin zeker met vlag en wimpel geslaagd.

10BYE BYE

Wat vind je van Nim zijn zomerse look? Houd jij ook van de basic look voor je kids?

5
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *