In de kast van Nim: Mouse in a House

Enige tijd terug vertelde ik al wat over het merkje Mouse in a House. Nog steeds super enthousiast over dit leuke nieuwe merkje ontvingen we voor Nim vorige week een fantastisch mooi vest van de lieve Esther van Bambini Amore. En wat staat het hem leuk: de kleur, het model, tikkeltje eigenwijs en apart. Totally Nim! Zondagmiddag trokken we er dik aangekleed op uit om Nim in zijn Mouse in a House vest vast te leggen. Dikke pret hebben we gehad in de speeltuin, een vest waar je dus heel goed plezier in kan maken als kleine drukke dreumes. Het aller aller leukste van het vest? Het muizen staartje en oren die er aan de zijkant uitsteken. Te gek detail!

6

8A Mouse in his House 😉 Spot jij de muis ook?

Het comfort gehalte van dit merkje ligt erg hoog. Zoals wel bekend hou ik van comfortabel voor Nim. Hij beweegt en speelt graag en ook in dit merkje gaat dat heel erg goed. Stoer, asymetrisch, stijlvol, oversized en uniek zijn nog enkele kenmerken van het Poolse merkje Mouse in a House. Elk item van de collectie is goed te combineren met elkaar maar ook met andere merkjes gaat het erg gemakkelijk. Door de fijne stoffen, kleuren en pasvorm staat het al gauw erg leuk!

7Zie je de leuke oren en staart detail? Het maakt mij stiekem steeds een beetje aan het lachen, zo lief! Ook zie je hier de kenmerkende naar buiten gestikte naden. Geeft een super gaaf effect.

5

4

3En zo staat hij dan, de achterkant is wat langer zodat de dikke pamperkont warm blijft. Er zit een lange capuchon aan waarvan de rits helemaal tot het puntje dicht kan. Dat zal vast ook wat pret opleveren. Alle kleding van Mouse in a house word redelijk oversized gemaakt.. Zo heeft je kindje veel langer plezier van 1 item. En jij als ouder natuurlijk ook! 😉

10

2Outfit inspiratie. Zie je.. het matcht super gaaf met deze 2 andere merkjes: Moi en Lucky No.7! Ook Lucky No.7 kun je trouwens shoppen bij Bambini Amore.

IMG-20150204-WA0012Over shoppen bij Bambini Amore gesproken… Esther heeft eind deze week een leuke mini pop up store, en iedereen is uitgenodigd een kijkje te komen nemen en de mooie kleertjes in het echt te zien en voelen. 1+ In the family, Mouse in a House, Lucky No.7 en Donsje zijn de merkjes die klaar liggen voor een nieuwe eigenaar. Kom jij ook een kijkje nemen?

Outfit Nim:
Vest: Mouse in a house
Legging: Garabatisse
Sjaal: Mingo Kids
Laarsjes: H&M

5
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

11 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *