In de kast van Nim: NO!

No! Oftewel, Nee! Een woordje wat hier in huis vaak gezegd word door ons. Het t-shirt komt dan ook regelmatig uit de kast en word veel gedragen door Mr. No himself. Want het is zover, het woordje ‘nee’ zit er in. De peuterpuberteit is begonnen en de kleine man wil niks, zegt ‘neeneenee’ of schud gewoon heel hard zijn hoofd van links naar rechts! Het leek mij een perfect moment om hem weer eens te fotograferen met dit t-shirt aan. En wat denk je… Nee, hij had er geen zin in!

2Het ‘NO!’ t-shirt is van Lucky No.7 van de vorige collectie ‘Worn 2be Wild’. Het is een van mijn favoriete shirtjes, blijft super mooi na vele malen wassen en de stof en kwaliteit is perfect! Het staat enorm eigenwijs en past werkelijk op elk broekje! Echt een must have.

3Oke, op de stapelbare lego storage bricks zitten met de tv aan vond hij prima. Keihard meezingen met de liedjes en mama kon snel wat foto’s schieten. Het sjaaltje wat Nim draagt is van Urban Nomads by Kirsty Nagel. En wat is het een fijn sjaaltje. Niet te dun, niet te dik, een tof kleurtje met een altijd goede sterrenprint die ook echt overal wel bij past!

5Oei, dit was bedoelt als short haha. Geeft Niks, want wat staat dit broekje tof. Een tijd terug schreef ik al eens over het leuke merkje Garabatisse, nou er zijn nieuwe zomer items binnen waaronder deze gave baggy short! Die kon niet ontbreken in Nim zijn zomergarderobe, en net als het NO t-shirt is deze baggy short ook met alles leuk te combineren. Heel erg tof in een monochrome outfit zoals ik heb gedaan. Maar hij staat net zo leuk bij een fel gekleurd t-shirt! Deze fijne baggy short gaat zeker nog vaak aan komende zomer.

6

8Say hi to Lange Leo, want mijn hoofdmodel ging er plots vandoor!

OUTFIT NIM:
T-shirt: Lucky No. 7.
Baggy Short: Garabatisse.
Scarf: Urban Nomads by Kirsty Nagel.

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Facebook & Instagram om niks meer te missen! Enneh, papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

12
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

2 Reacties

  1. AvatarNathalie

    Wat leuk alwaar! Hier is deze outfit ook paraat! Het shirt hoort hier bij de favorieten! Het gaat een klassieker worden want als ie te klein is komt ie er gewoon weer een maat groter bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *