In de kast van Nim: Outfit #11

Daar zijn we weer, en wel met een nieuwe outfit van Nim, maar dan onder het nieuwe kopje ‘In de kast van Nim’! Ik tel wel gewoon verder met waar ik gebleven was. Gisteren (ochtend, na de lunch moest het helaas de was in) droeg Nim deze stoere outfit. Betaalbaar gematcht met wat duurder en zwart/wit met mint, mijn favoriete kleuren op dit moment.

Ai, ik had zijn broekje nog even naar beneden moeten trekken over zijn sokjes heen. Ik zie het nu pas!

Ik vind dit een leuke en ook een echte Nim outfit. Het broekje is van Mini Rodini en een van mijn favorieten, ik kocht ‘m afgelopen zomer met flink wat korting. Hij combineert het best met zwart, wit of streepjes. Gister trok ik zijn Ramones trui erbij aan die van de H&M komt. Een fijne sweater met een zachte fleece stof aan de binnenkant. De te gekke schoenen koos hij er zelf bij uit. Het zijn Vans instappers met een hele stoere monster print! Nim kiest eigenlijk heel vaak zelf zijn schoenen uit en is er dan ook heel stellig in, degene die hij aanwijst moeten dan ook aan. Gelukkig matcht het vaak wel met de outfit die hij dan aan heeft.

En op de achterkant zitten de drukknoopjes verwerkt en staat de tekst ‘Hey Ho Lets Go’. Dat is ook wel een beetje Nim zijn levensmotto de laatste tijd.

Stilzitten is niet echt een optie bij Nim, sommige foto’s zijn daarom en ook dankzij het donkere weer een beetje bewogen. Toch vond ik ze leuk genoeg om te delen.
Deze laatste 2 foto’s schoot ik nog snel na het fotograferen van de outfit, geconcentreerd aan het spelen met een autootje op de LEGO opberg kist en niet veel later zat ‘ie zo te pingelen op de piano.

Trui: H&M
Broekje: Mini Rodini (vorige collectie)
Schoenen: Vans

Wat vind je van de outfit? Vind je zwart, wit en mint ook zo’n gave kleurencombinatie?

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?

1
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *