In de kast van Nim: Outfit Kerstavond

Wat is er met kerst nou leuker dan een outfit uitzoeken voor je kleine? Ik vind het in ieder geval leuk om een iets feestelijkere outfit uit te zoeken dan ‘normaal’. Nou wilde ik Nim absoluut niet in een pak hijsen en een nette blouse zou al helemaal niks voor hem zijn. Een casual outfit met een leuk detail dan? Ik wist al meteen welk leuk detail ik wilde toevoegen aan de (compleet nieuwe) outfit die ik in gedachte had. Een heuse strik!

Met zijn ‘Messy hair don’t care’ coupe ging meneer nog even gauw op de foto voordat we vertrokken richting opa en oma. We vierden daar kerstavond en een makkelijke speel outfit moest het uiteraard wel blijven. De laarsjes koos hij zelf uit, nu al een kleine schoenenfreak in de dop haha. Gelukkig stond het er leuk bij. Door het vestje en strikje lijkt het geheel er toch een stuk netter uit te zien dan ‘normaal’. I like!

De geweldige strik is een mooi handgemaakt exemplaar van Suussies. Al een tijdje stond die op mijn wishlist voor Nim, kerst was een mooi excuus om er eentje te bestellen. Hij kreeg ‘m dus cadeau van mij voor kerst samen met het ‘hello’ t-shirtje. Oke, misschien boeit zo’n cadeau hem niet zoveel maar speelgoed zat hoor haha.

Bewegingsvrijheid in kleding voor Nim blijf ik belangrijk vinden… Nou bewegingsvrijheid zat zo te zien 😉

De outfit van Nim:
Strik: Suussies
Zwart vestje & broekje: Lucky No.7
T-shirt: Hello Apparel
Laarsjes: H&M

Wat vind jij van Nim zijn iets speciale outfit voor Kerstavond? Had jou kindje ook een mooie kerst outfit aan?

Volg je mij al via Bloglovin’?
Op Instagram kun je me vinden onder de naam @psnim!

6
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

11 Reacties

  1. AvatarOdile

    Echt een stoere outfit! Ik zou het Maxim zo aan doen. Ik vind overigens dat Nim er altijd super uit ziet! Ik hoop stiekem dat Maxim ook ooit zo’n leuke warrige coupe krijgt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *