In de kast van Nim: See You Later Alligator

Een outfit shoot met Nim zijn nieuwe Mini Rodini krokodillen broek kon natuurlijk niet lang uitblijven. Wat staat het hem stoer! Zelf vind hij zijn broekje ook erg mooi, hij wijst met zijn vinger de krokodillen aan op zijn broek.

8Ik heb het broekje gecombineerd met de zwarte XOXO Whistle and Flute trui. Met dit broekje kun je niet mis gaan als je er een zwart bovenstuk op doet. Drukke broek, rustige trui. Dat vind ik wel een prettige afweging! En natuurlijk, de gave allstars er onder. Dat gaat bij elke outfit goed zei ik nog in het ‘Some new items’ artikel vorige week. So be aware, deze gaan nog erg vaak voorbij komen in de outfitjes van de kleine man. Zelf vind hij ze ook prima zitten, hij trekt ze niet uit en dat is al een pluspunt!

6De jaal is van Mingo Kids en past ook werkelijk overal bij. Het is een stevige dikke rekbare stof en hij kan mooi 2x om Nim zijn nek heen. Zo blijft hij toch lekker warm met de kou.

1Outfit van Nim:
– Sjaal: Mingo Kids
– Trui: Whistle and Flute
– Broek: Mini Rodini
– Schoenen: Converse Allstar

Decoratie:
– Papieren zak: Suzieq.nl
– Popjes: Sonny Angel
– Nep bont kleedje: Ikea
– Opberg kisten: Lego storage bricks

11
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *