In de kast van Nim: Some new items

Alle items hebben jullie al eens voorbij zien komen, zeker op Instagram wel! Toch leek het me leuk om alle gekochte en gekregen items voor NimΒ van afgelopen maand vast te leggen. Buiten dat wilde ik heel graag het nieuwe zelf gemaakte kledingrek/tent uitproberen met foto’s maken. Een diy artikel over dit leuke ding is in de maak trouwens! Voor nu kun je meekijken naar de nieuwe pareltjes in de kast van Nim.

10Ik weet dat de kleertjes wat duurder zijn dan wat de meeste ervoor neerleggen en voor sommige zijn ze misschien wel onbetaalbaar. Ik kocht voorheen meer kleding voor hetzelfde geld maar werd daar toch niet heel blij van, bovendien puilde Nim zijn kast uit met -niet zo heel erg geweldige- basic kledingstukken en hier en daar eens een wat duurder item uit de sale. Sale shoppen voor de duurdere items doe ik het meest! Ik probeer gewoon niet te veel meer te kopen bij de Zara en H&M. Eigenlijk een beetje hetzelfde idee als bij de Buy Less, Buy Better Challenge! En het bevalt prima.

5

6Begin Januari kondige MyBash.nl aan ermee te stoppen. Alles in hun shop was voor de helft van de prijs te koop. Ik was opweg naar werk en vroeg mijn moeder om deze 2 items van Whistle and Flute te bestellen, beide nog op het verlanglijstje voor Nim. Eenmaal besteld zei ze dat Nim ze van haar kreeg. Super lief dus! Het panda shirt was nu 12,50 en de XOXO sweater 16,50.

4Dit gave t-shirtje met zelf uitgekozen tekst en lettertype komt van SilkyLabel.nl. Binnenkort kunnen jullie hier meer lezen over deze leuke shop! De allstars stonden al lang op de verlanglijst, alleen kon ik moeilijk kiezen tussen model en kleur. Uiteindelijk toch voor het klassieke model en kleur gegaan. Thanks to blogvriendinnetje Judith kocht ik ze een stuk goedkoper via Sarenza! 32,40 moest ik ervoor afrekenen, en ze zijn echt heel gaaf en staan onder iedere outfit very awesome πŸ˜‰

7My oh my, toen de sneak peaks van de nieuwe collectie van Mini Rodini langzaam overal verschenen werd ik helemaal enthousiast van de krokodillen print. Een paar dagen na de lancering van de eerst ‘drop’ had ik eindelijk een keuze gemaakt. Wat moeilijk is het om iets uit te kiezen van al dat leuks. We brachten vorig weekend een bezoekje aan BonBon on the Block hier in Rotterdam. Een te gekke winkel met kinderkleding, accessoires en speelgoed van o.a Mini Rodini. We kozen voor de krokodillen sweat pants! Omdat ik wat items op mijn Instagram verkoop account verkocht had (kijk gerust, er staat nog het e.e.a op. Mailen mag ook ervoor!) kon ik er een mooi item voor terug kopen. Het broekje kostte 49,-.

2Niet veel later thuis zag ik op de website van een ander te gek winkeltje in Rotterdam dat deze Bear Onesie uit de vorige Mini Rodini collectie in de sale hing voor 33,50. Laatste maat, Nim zijn maat! Kay fietste er gauw heen en niet veel later hing hij in Nim zijn kast. Tussen al die stoere items, een lief berenpak… Die hoort elke dreumes wel te hebben toch?! Little Department Store is de winkel waar hij vandaan komt.

3Last but not least dit leuke gele t-shirt van Bobo Choses. Ik kon maar niet kiezen sinds de nieuwe collectie uit kwam met als gevolg dat Nim zijn maatje zo goed als uitverkocht was overal. Bummer! Uiteindelijk belandde we afgelopen week spontaan in Antwerpen waar we de winkel Kids on the Docks tegen kwamen. Ik mocht van Kay de winkel niet uit zonder het Mr. Nail t-shirtje. En zo belandde ook deze in de kast van Nim. Hij kostte 29,-.

8Vertel, welk kledingstuk vind jij het leukst?

8
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

9 Reacties

 1. AvatarJudith

  Je hebt weer geweldige items voor Nim gekocht! Ik vind dat je altijd kleding koopt die echt goed past bij Nim en niet dat je meegaat in hypes o.i.d. Ik ben nu al benieuwd naar je outfits voor hem. Ik kan niet kiezen welke favoriet is: Mr. Nail en Kroko pants. Het berenpakje en de Allstars. Doe voor mij maar alles, haha. X, Judith

 2. AvatarDeborah

  Wat een toffe aankopen! De nieuwe mini rodini collectie is zo leuk! Ik snap wel wat je zegt. Ik kocht ook heel veel. Ik koop nu ook minder maar wel net ietsje meer bijzonder of betere kwaliteit. Ik merk nu mijn dochter ouder wordt en de kleding langer meegaat dat ook nodig is. Maar inderdaad niet heel budget vriendelijk :).

 3. AvatarSietske

  Hele toffe items gescoord! En hoe leuk is het om van oude kleertjes zulke mooie nieuwe kleren te kunnen kopen. Dan is de prijs wat minder belangrijk toch.. & zo blijven we bezig he πŸ˜‰

  Mijn favoriet is zeker weten het broekje met de krokodillen print van Mini Rodini. Ik hoop dat die ook nog in de legging variant komt voor m’n dochter, maar ik ben bang van niet πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *